Відгуки про Luxmedia.com.ua

Ірина Левчук рекомендує цей магазин
23 липня 2021 р.

Купив: сушарка для посуду Maxmark Сушилка для посуды MK-D2200

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка

Користувалась послугами даного магазину, все сподобалось. Товаром, який купляла задоволена. Обов‘язково буду рекомендувати знайомим))
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Дякуємо Вам за відгук і вибір нашого інтернет-магазину. Гарного дня і приємного користування!
Микола Макарчук рекомендує цей магазин
21 липня 2021 р.

Купив: Tefal FV5645

Вибрав праску для дружини,все супер.Товар якісний.Магазин рекомендую!!!
Михайло Капітан рекомендує цей магазин
21 липня 2021 р.

Купив: Електрична зубна щітка Oral-B

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Отримав зазначений товар швидко все професійно . Рекомендую.
Valdemaruch рекомендує цей магазин
1 липня 2021 р.

Купив: Пральна машина

Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Спасибо Вам, мы рады, что Вы остались довольны. Отличного Вам настроения и приятного пользования!
Igor20211 рекомендує цей магазин
5 червня 2021 р.

Купив: Телевізор, плейстейшен, пилосос!

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Сервіс, класний! Великій вибір! Ціни, радують! Всім рекомендую!
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Дякуємо Вам за виділений час для написання відгуку. Гарного дня і приємного користування!
Anna888 рекомендує цей магазин
1 червня 2021 р.

Купив: Минимойка karcher

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

Покупала на подарок. Спасибо за отличный сервис. Мужу подарок понравился.
McDust рекомендує цей магазин
1 червня 2021 р.

Купив: OLED телевізор Sony KD-65A8, Замовлення №65a8

Ох и порадовали меня ребята ценой. Не мог поверить что реально за такие деньги можно купить фабрично запакованный телек!) Спасибо! Молодая команда но достойна внимания!
Dmitriy Vandzak рекомендує цей магазин
28 травня 2021 р.

Купив: Телевізор sumsung

SlavaA рекомендує цей магазин
28 травня 2021 р.

Купив: Пилосос з аквафільтром Thomas Perfect Air Allergy Pure (786526), Замовлення №151654894

Продавец быстро связался и подтвердил наличие товара и цену. В тот же день товар был отправлен. Отличный сервис!
Гість рекомендує цей магазин
12 травня 2021 р.

Купив: LCD телевізор (LED) Sony KD-55XH9096

хорошая цена, быстрый и качественный сервис