Відгуки про UTC- комп'ютерний магазин

dn90 не рекомендує цей магазин
12 січня 2026 р.

Хотів купити: Вентилятор Noctua NF-P12 PWM, Замовлення №82948

Не відповідає фактичній наявності товару. Можливо замовити неіснуючий товар. Не читають коментар до замовлення, в тому числі не враховують переважний канал комунікації.
Виктор рекомендує цей магазин
11 січня 2026 р.

Купив: Жорсткий диск Silicon Power Armor A60 5 TB (SP050TBPHDA60S3K), Замовлення №82626

Замовив зовнішнього монстра - SP A60 5 TB. Написали у Viber до обіду й одразу скинули реквізити на оплату. Замовлення відправили миттєво, наступного дня посилка вже була в мене. У коробці лежав фіскальний чек та заповнений гарантійний талон. Термін гарантії збігається із заявленим на сайті, що було дуже приємним сюрпризом. Покупкою задоволений і тим, що не довелося тріпати собі нерви.
xfiles рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion 5 15IRX10 (83LY0000US), Замовлення №846478

Швидко доставили замовлення у відділення, на сайті зручна карта як знайти (кар дачі) там багато торгових точок і без карти було б нереально. Ціна, гарантія, чек, все на місці. Рекомендую.
mr. Amigos рекомендує цей магазин
2 січня 2026 р.

Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE MAX OC 16G (GV-N506TWF2MAX OC-16GD), Замовлення №82759

Aleks рекомендує цей магазин
31 грудня 2025 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX55, Замовлення №82800

Влад рекомендує цей магазин
28 грудня 2025 р.

Купив: Відеокарта ASUS PRIME-RTX5060TI-O16G, Замовлення №№82705

Все відповідно прайсу на хотлайн, доставили на наступний день (по Київу), відеокарта запакована на заводських пломбах. Магазин рекомендую
Alex Azarov рекомендує цей магазин

Купив: Відеокарта ASUS DUAL-RTX5060-O8G (90YV0N12-M0NA00), Замовлення №82497

Serhii Zhorzh рекомендує цей магазин
9 грудня 2025 р.

Купив: Відеокарта ASUS PRIME-RX9070-O16G, Замовлення №82429

Замовлення опрацювали дуже швидко, того ж дня як замовив, подзвонили, уточнили наявність, ціну, терміни відправки, одразу оплатив замовлення, ввечері відправили, наступного дня отримав добре упакований товар, в цілій упаковці!
Дякуємо за відгук! Чекаємо на Вас знову.
Wilson_Roty не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
2 грудня 2025 р.

Хотів купити: Жорсткий диск Seagate SkyHawk 4 TB (ST4000VX016), SSD накопичувач Samsung 990 EVO Plus 2 TB (MZ-V9S2T0BW), Замовлення №82313

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Дякуємо за відгук! Чекаємо на Вас знову.
Представник магазину «UTC- комп'ютерний магазин»
Ще прохання надати підтвердження, що в нас була невідповідність ціни і невідповідність умов оплати. Це для нас дуже важливо. Дякую!
8 грудня 2025 р. Відповісти