Відгуки про UTC- комп'ютерний магазин

hotliner рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Купив: Ritar RA12-150, Замовлення №81898

Ціна відповідала дійсності . Тому я ще і скористався послугою доставки і усе було чудово. Ще б термінал для оплати кредиткою чи можливість оплати на сайті так було б взагалі супер.
Alexsandr Riaboshapka (Alex cage) рекомендує цей магазин
19 листопада 2025 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Silicon Power QS15 20000mAh White (SP20KMAPBKQS150W), Замовлення №81960

Товар прийшов швидко відповідно до замовленя
Дякуємо за відгук! Чекаємо на Вас знову.
Представник магазину «UTC- комп'ютерний магазин»
20 листопада 2025 р. Відповісти

Motodream рекомендує цей магазин
6 листопада 2025 р.

Купив: Відеокарта ASUS PRIME-RTX5080-016G, Замовлення №81762

Дякуємо за відгук! Чекаємо на Вас знову.
Дуже швидко опрацювали замовлення, забрав у то й же день. Якщо замовляєте тут товар, беріть готівку.
6 листопада 2025 р. Відповісти
DeMonstro рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: DDR5 Kingston FURY 64 GB (2x32GB) DDR5 6000 MHz Beast EXPO (KF560C30BBEK2-64), Повітряне охолодження Noctua NH-D15 G2, Замовлення №80377/81556

Купляв тут 2 запчастини для свого ПК в різний час,вирішив зараз написати свій відгук!Оперативно зв'язалися,по цінам все як на сайте)Приїхало ще перше замовлення,що друге на пломбах та з чеками та гарантією)Друге замовлення а саме озу взагалі здивувало,перезволнили в єдиний вихідний у них(Сам не подивився ,що понеділок вихідний))Вже все встановив і не виявив проблем)
Наташа Каша рекомендує цей магазин
28 жовтня 2025 р.

Купив: Відеокарта PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 9070 16GB GDDR6 (RX9070 16G-E/OC), Замовлення №81555

Набрали доволі швидко, доставка безкоштовна(залежить від суми) Сума відповідае заявленій, ніяких змін, на наступний день привезли раніше на 10 хв, приємно, чемний курьер. Все працює, номера всі сходяться Рекомендую цей магазин сміло, особливо ціна вигідна
Ігор Сапонюк рекомендує цей магазин
22 жовтня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 8600G (100-100001237BOX), Материнська плата ASUS PRIME B840M-A-CSM, Замовлення №81393

Чудовий магазин - приємне обслуговування, низькі ціни, швидка доставка доставка (замовив та оплатив 17.10.2025 р. в 11.30, а 18.10.2025 р. в 11.00 було доставлено до відділення Нової пошти). Рекомендую.
pavlomalyy рекомендує цей магазин
21 жовтня 2025 р.

Купив: G.Skill 96 GB (2x48GB) DDR5 6400 MHz Ripjaws M5 RGB White (F5-6400J3239F48GX2-RM5RW), Замовлення №80622

Хотів замовити спочатку G.Skill Trident-Z DDR5 5600, але її нажаль не було в наявності, нащо менеджер на ім'я Павло люб'язно запропонував мені альтернативу з вищою частотою, а саме цю пам'ять. Ціна у них на початку вересня була найнижча з усіх магазинів. Доставили швидко, як о обіцяли. Упаковано було добре. Дякую персоналу і магазину за якісне обслуговування та сервіс. Рекомендую магазин до співпраці. Надіюсь фото товару Вам сподобаються.
Axerolar рекомендує цей магазин
17 жовтня 2025 р.

Купив: Блок живлення Chieftec Vega 750W (PPG-750-S), Замовлення №81312

Заказывал блок питания. Отправили товар быстро, в день оплаты. Цена была очень приятной.
PamedorkaZC рекомендує цей магазин
17 жовтня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Kingston KC3000 1024 GB (SKC3000S/1024G), Замовлення №81376

Дякую. Все як і домовлялися. Кур'єр приїхав вчасно. Товаром задоволений. Гарантійний талон є. Магазину це не стосується, а для людей які шукають собі ssd m.2, будьте уважні. З цією моделлю, та можливо з іншими не йде в комплекті болтик, щоб закріпити його на материнській платі.