Відгуки Comtrading.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Comtrading.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.7 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 97 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    71% 23% 6%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    67% 25% 8%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    49% 12% 39%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    67% 15% 18%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    53% 8% 39%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    11% 7% 82%
  • Сервісна підтримка організована добре
    24% 6% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    64% 35% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
20
33
58
432
Негативні
10
14
39
279
На основі покупки
25
40
75
553
Усі відгуки
30
47
97
767
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
7.2
7.4
6.7
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Заказал видеокарту RX 6600 Sapphire Pulse 21.06.2022. Пришла сегодня 25.06.2022. Сказали, что карта приедет ещё вчера (24.06.2022) но приехала только сегодня. Опоздание не сильно меня волнует. Главное, что прислали рабочую и новую. Поддержка тоже на хорошем уровне. Больше нечего сказать. Очень рад своей новой видеокарте).

Номер замовлення: 214929
SAPPHIRE Radeon RX 6600 8GB GDDR6 PULSE
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Знайшла відповідний жорсткий диск для завантаження даних. Відмінний і надійний, дякую консультанту, який мені його порадив. Ціни та якість відповідає!

Відповідь представника «Comtrading.ua»

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

Звертайтеся до нас знову, будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів!

З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua

Жёсткий диск WD 16tb
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хороший магазин із якісним обслуговуванням, персонал ввічливий, менеджер чітко та добре все пояснив. Товар доставили дуже швидко, буквально через 2 дні від замовлення він вже був в мене на руках. Сподіваюсь, що не в останній раз купую товари саме в цьому інтернет-магазині.

Відповідь представника «Comtrading.ua»

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

Звертайтеся до нас знову, будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів!

З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua

Номер замовлення: 214366
Відеокарта ASUS TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
сервісна підтримка

Замовляв на подарунок до Дня Народження, спеціально уточнив, чи встигне доставка протягом 3 днів доставити, відповіли так, або навіть раніше. Пройшло 3 дні, ніхто не дзвонить, навіть не попереджують про затримку. Сам подзвонив, сказали або чекайта або не чекайте. Ясно. "Крутий сервіс"

 Дякую, мою проблему вирішено

Блендер Edler EDHB-6050
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вторую карточку уже беру в этом магазине. Нареканий и замечаний нет. Карточка новая. По форме оплаты магазин гибкий. Цену после доставки даже немного снизили (была озвучена цена, потом оплачен залог в 1 тыс. грн., как карточка приехала на Украину - цена получилась немного меньше предзаказанной).
Магазину и менеджеру Евгению спасибо. Все отлично, рекомендую.

Відповідь представника «Comtrading.ua»

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

Звертайтеся до нас знову, будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів!

З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua

Номер замовлення: 212812
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3080 Ti MASTER 12G (GV-N308TAORUS M-12GD)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 червня 2022 р.
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність

Відповідь представника «Comtrading.ua»

Дякуємо за Ваш відгук!

Приносимо вибачення за незручності.

Намагаємось покращити процес оновлення наявності та відповідності ціни на сайті.
Ви завжди можете уточнити статус наявності у наших менеджерів, вони нададуть повну інформацію. В разі відсутності товару зможуть запропонувати альтернативу, якщо є така можливість.

Сподіваємось на Ваше розуміння.

З повагою та найкращими побажаннями Comtrading.ua.

Видеокарта ASRock Radeon RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC (RX6700XT CLP 12GO)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Обслуговуванням задовільна, зробила замовлення на сайті, досить швидко передзвонили , наявність, ціна все відповідало заявленому, швидко відправили.

Відповідь представника «Comtrading.ua»

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

Звертайтеся до нас знову, будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів!

З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua

Номер замовлення: 213682
Карта пам\'яті SANDISK 128GB SDXC UHS-I U3 (SDSDXXY-128G-GN4IN)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
умови оплати
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

не рекомендую связываться

Відповідь представника «Comtrading.ua»

Дякуємо за Ваш відгук!

Надайте будь-ласка більше інформації, що викликало незадоволення,
для визначення проблеми та можливих шляхів вирішення.

Сподіваємось на Ваше розуміння.

З повагою та найкращими побажаннями Comtrading.ua.

Номер замовлення: 213070
видеокарта
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «Comtrading.ua»

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

Звертайтеся до нас знову, будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів!

З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua

Номер замовлення: 211977
відеокарта
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо большое за быструю доставку, лампа отличная и подошла для меня! Цены в магазине хорошие, сайт удобный! Рекомендую!

Відповідь представника «Comtrading.ua»

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

Звертайтеся до нас знову, будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів!

З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua

Автолампа галогенова
  • Вам допоміг цей відгук?