Товар не був на складі, тож довелось чекати. Попри те, всі стани посилки відслідковувались на їхньому сайті. Персонал привітний, проблем не виникло, все працює)
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Лучший магазин. Всем рекомендую.
Отгрузка со склада намного быстрее чем ожидалось. На 3 день уже забрал в Киеве. Приятный сайт никаких глюков.
Добрый день! Спасибо за покупку и отзыв. Обращайтесь к нам еще!
Прислали брак та ще й відмовляються замінити на новий або повернути гроші згідно з законом про захист прав споживачів. Не рекомендую цей магазин взагалі!
Добрий день. Дякуємо за відгук. Брак було підтверджено, товар на повернення прийнято. Очікуйте, будь ласка, повернення коштів.
Доставка, сервис, всё на высоком уровне, консультанты помогли выбрать оптимальный вариант оперативки. ОЗУ работает как и ожидалось стабильно никаких проблем не возникло. Покупкой доволен. Термопаста Arctic MX-4 2г (ACTCP00007B) со своими задачи справляется, температура цп по сравнению со старой пастой снизилась на 7-12 градусов.
Добрый день! Спасибо за покупки и отзыв. Приятных покупок в elmir.ua!
a bit slow delivery but else o.k.
Good day! Thank you for your feedback. Feel free to contact us!
Все отлично. Как всегда в срок. Годы качественной работы. Спасибо!
Купив навушники у магазині ELMIR тиждень тому. За цей час браку не помітив, працюють чудово. Магазин рекомендую.
Доброго дня! Дякуємо за відгук та рекомендацію. Приємних покупок в elmir.ua!
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі