Відгуки Техномастер | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Техномастер

 Hаписати відгук
Вибрані 10 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    77% 0% 23%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    100% 0% 0%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    88% 0% 12%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    0% 0% 100%
  • Сервісна підтримка організована добре
    33% 0% 67%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
5
6
9
39
Негативні
1
1
1
22
На основі покупки
6
7
10
51
Усі відгуки
6
7
10
63
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин "ТЕХНОМАСТЕР", очень доволен заказом: Быстро вышли на связь, очень хорошая цена, оперативная качественная доставка, товар без нареканий . Без ложной лести Все НА ВЫСШЕМ УРОВНЕ!

Відповідь представника «Техномастер»

Спасибо, Роман, за высокую оценку нашей работы. Обращайтесь еще!

Номер замовлення: 443526
Водонагреватель Thermex Nova 80 V
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Запит щодо наявність товару та оформлення зайняло меньше 10 хвилин.

Відповідь представника «Техномастер»

Дякуємо, Юлія, що оцінили нашу оперативність. Звертайтесь ще!

Морозильна камера snaige F 10 SMT 6002F
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «Техномастер»

Дякуємо, Валерій, за відгук. Звертайтесь!

Хлебопечка liberton 6190
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «Техномастер»

Дякуємо, Олександр, за відгук. Звертайтесь!

Номер замовлення: 436605
Стиральная машина Electrolux EW 6S4R06 W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую за оформлення заказу та своєчасну доставку товару. Дуже ввічлеві і уважні менеджери з оформлення та доставки товару.

Відповідь представника «Техномастер»

Дякуємо, що відмітили нашу роботу. Звертайтесь ще!

Номер замовлення: 432232
Gorenie OGBS 50SMV9
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

Замовив та оплатив завдаток за мультаварку 20.03. Повідомили, що 21.03 надішлють мультиварку. 21, 22, 23, 24, 25 товар не відправляли. Відправили лише 26.03. В результаті мультиварку надіслали без контейнеру під конденсат, про що відразу повідомив магазин, де повідомили, що звяжуться. Але після цього з магазину вже не дзвонили......

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 422896
Мультиварка Tefal CY 625 F34

  • 5 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар отправили в оговоренные сроки, миксер качественный, работает чётко, цена умеренная. Я доволен.

Відповідь представника «Техномастер»

Благодарим за отзыв. Ждем ваших покупок в нашем магазине и в будущем!

Номер замовлення: 405667
Миксер Bosch MFQ4020
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Пришла в "Техномастер" как в полноценный магазин бытовой техники, а оказалось, что это пункт выдачи заказов. И хочу сказать огромное спасибо ребятам Денису и Дане, они тут же пришли на помощь, быстренько и оперативно помогли мне выбрать блендер, посоветовали, кстати профессионально!!! Сразу же оформили заказ и вуаля!!! Заказ пришел как они и обещали через три рабочих дня. Так же быстро и профессионально мне показали, рассказали о товаре, дали гарантию магазина. Спасибо огромнейшое ребятам! розгорнути

Відповідь представника «Техномастер»

Благодарим вас, Алина, за такой теплый отзыв. Спасибо за доверие и прекрасные слова в адрес нашего магазина. Все наши сотрудники – профессионалы, которые с удовольствием смогут ответить на все ваши вопросы и пожелания в выборе товара! Обращайтесь!

Номер замовлення: 383753
Блендер ZELMER
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 серпня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказала вытяжку в Техномастере и осталась довольна! Цена, в принципе, как у всех, но можно платить баллами из Класса. Однозначно буду делать покупки еще!

Відповідь представника «Техномастер»

Спасибо за заказ. Обращайтесь!

Вытяжка наклонная Elica SHIRE BL/A/60
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 липня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Искали через сервис Хотлайн холодильник Siemens kg 39 nai 306. В Техномастере оказалась самая привлекательная цена,сначала было даже подозрительно,но в оконцовке все сомнения развеялись.
Оформил заказ поздно вечером,перезвонили утром, наличие и цена всё соответствовало, на следующий день договорились за доставку.
Спасибо ребятам, с доставки, помогли занести за умеренную цену в квартиру распаковали,проверили,проставили печать в гарантийный талон.Обменялись деньгами и любезностями и розгорнути

Відповідь представника «Техномастер»

Спасибо за высокую оценку нашей работы!

Холодильник siemens kg 39 nai 306