Відгуки MotoStuff.com.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин MotoStuff.com.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 123 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    96% 1% 3%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    95% 2% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    67% 0% 33%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    95% 1% 4%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    91% 0% 9%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    34% 0% 66%
  • Сервісна підтримка організована добре
    67% 1% 32%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    98% 1% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
17
44
121
588
Негативні
1
1
2
6
На основі покупки
17
44
122
588
Усі відгуки
18
45
123
594
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.6
9.3
9.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність

Порядочная компания! Буду заказывать ещё! Рекомендую

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Дякуємо вам, завжди раді допомогти, звертайтеся! =) З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Номер замовлення: 49610
Аксесуари Sj cam8
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв проектор XGIMI Elfin. Запаковано було дуже добре - оригінальна коробка товару, та додаткова з наповненням для транспортування. Менеджер передзвонив у короткий термін після оформлення замовлення. Також попередив що проектор і додаткові комплектучі, які я замовляв, будут відправлятись з різних складів і прийдуть у різний час. Але усе замовлення прийшло за 4 дні від дня оформлення.
Рекомендую магазин!

Номер замовлення: 49811
Проектор XGIMI Elfin (XL03A)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Дякуємо вам, завжди раді допомогти, звертайтеся! =) З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Номер замовлення: 49090
стабилизатор
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв в цьому магазині вже дві гарнітури, собі і дружині. Кошти проплочував одразу на карту. Все чітко і якісно. Рекомендую!

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Велике спасибі за відгук і рекомендацію нашого магазину! Дуже приємно. Обов'язково будемо намагатися, не тільки зберегти високий рівень, але і працювати ще краще! З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Номер замовлення: 49683
Мотогарнітура
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказом и сервисом остался доволен. Сервисом даже более чем доволен, пошли на уступки на которые могли даже не идти. Так что магазин советую.

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Дякуємо за Ваш відгук. Намагаємося бути саме тим магазином, в якому якісний товар і якісний сервіс! З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Номер замовлення: 49321
Медіа-модуль GoPro Media Mod for HERO 10, HERO 9 (ADFMD-001) Детальніше https://motostuff.com.ua/ua/
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купували з другом мотогарнітури Ky Pro. Менеджер нам встановив ввсе шоломи, налаштуав зв'язок і ми вже їхали додому спілкуючись в дорозі. Дякуємо!

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Велике спасибі за відгук і рекомендацію нашого магазину! Дуже приємно. Обов'язково будемо намагатися, не тільки зберегти високий рівень, але і працювати ще краще!
З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Freecon KY Pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин. Консультант связался оперативно, ответил на волнующие вопросы. Подсказал по доставке и оплате. Сам заказ пришёл быстро, все комплектующие на месте и всё аккуратно упаковано. Забрала на новой почте. Покупкой довольна, всё работает отлично. Очень хороший звук и внешний вид самой гарнитуры. Приятно удивила цена. Рекомендую)

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Велике спасибі за відгук і рекомендацію нашого магазину! Дуже приємно. Обов'язково будемо намагатися, не тільки зберегти високий рівень, але і працювати ще краще!
З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Номер замовлення: 49280
Fdc ky-pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую магазин! Сервіс та обслуговування на високому рівні. Замовляв стаб для телефону, все прийшло вчасно у повній відповідності до опису. Дякую Вам!

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Велике спасибі за відгук і рекомендацію нашого магазину! Дуже приємно. Обов'язково будемо намагатися, не тільки зберегти високий рівень, але і працювати ще краще! З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Номер замовлення: 49264
Стабилизатор Zhiyun Smooth Q3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин приємно здивував швидкістю обробки і відправлення замовлення!!!!
Спочатку збентежила повна передплата товару, але ризикнувши ні разочку не пожалкувала. Буду замовляти ще

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Намагаємося працювати оперативно для наших покупців. Вдячні за відгук. З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Номер замовлення: 49351
Карта пам\'яті мікро сд
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв гарнітуру в шолом Sena 50 s. Консультанти молодці - дали ґрунтовні відповіді на всі запитання, швидко оформили замовлення і відправили товар! Молодці, приємно мати справу!

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»

Дякуємо за Ваш відгук. Намагаємося бути саме тим магазином, в якому якісний товар і якісний сервіс! З повагою, команда MotoStuff.com.ua

Номер замовлення: 49355
Мотогарнітура Sena 50 s
  • Вам допоміг цей відгук?