Відгуки MTA.UA | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин MTA.UA

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.5 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 267 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    97% 1% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    94% 3% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    61% 1% 38%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    90% 2% 8%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    83% 3% 14%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    31% 1% 68%
  • Сервісна підтримка організована добре
    44% 2% 54%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    98% 1% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
24
67
203
1210
Негативні
9
21
64
321
На основі покупки
31
83
250
1383
Усі відгуки
33
88
267
1531
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.8
9.7
9.5
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купили две пары! Очень довольны магазином! Спасибо! Процветания!

Відповідь представника «MTA.UA»

Юрій, дякуємо! Раді старатись для Вас! Приємного користування :)

Номер замовлення: 713136
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI MI 2 BASIC BHR4089GL WHITE TRUE WIRELESS
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Автоматизація на висоті. Але, за умови попередньої оплати - не перетелефонували і не підтвердили що товар в наявності, доставка відбудеться. Це за умови теперішніх проблем із логістикою. Обмежилися SMS з попередженням, що товар буде відправлений до дати.
Пройшло 4 дні. Дата відправки настала, зателефонував сам. Попередили, що до кінця дня буде відправка. Кінець робочого дня - відправка не відбулася.
Статус замовлення в особистому кабінеті в планову дату доставки: Замовлення опрацьовано, розгорнути

Відповідь представника «MTA.UA»

Олександр, дякуємо що залишили відгук! Перепрошуємо за витрачений час. З'ясуємо за яких умов відбулась така ситуація та приймемо міри, щоб такого не повторювалось. Наш менеджер з Вами зв'яжеться!

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 712519
Робот-пилосос Xiaomi Dreame Bot Z10 PRO Black

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купил светодиодную ленту, качество самой ленты на высоте, но подвела самоклеющаяся лента, нашёл выход,купил двух сторонний скотч, наклеил всё работает супер, лента держится, клеил на водоимулсионную краску на стене.
И самое главное!! МТА.UA полностью мне компенсировал стоимость скотча который я отдельно купил, такого сервиса и тех.потдержки я не встречал ни где, рекомендую!!

Відповідь представника «MTA.UA»

Іван, дякуємо за коментар! Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще. Будемо раді новим Вашим візитам!

Світлодіодна стрічка
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Купував в цьому магазині й раніше, клієнтам радив та був задоволений швидкістю та ціновою політикою поки не зіткнувся з сервісним обслуговуванням. Мною був куплений павер банк від сяомі 29.12.21, на подарунок на новий рік, з минулою моделлю сяомі ходив 5 років без проблем, нажаль куплений мною павер в мта виявився бракованим і після 2х зарядів перестав нормально працювати, то не заряджався сам, то телефон через 30 сек відключав від зарядки, в новій лінійці чомусь багато браку у китайців, багато розгорнути

Відповідь представника «MTA.UA»

Юрій, дякуємо що знайшли час та залишили відгук! Шкода, що покупка залишила таке враження, перепрошуємо. Товари надаємо оригінальні. Гарантійне обслуговування а також обмін та повернення здійснюємо відповідно до всіх вимог. Вияснимо дане питання та надамо Вам зворотній зв'язок.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 648613
ДОДАТКОВИЙ АКУМУЛЯТОР XIAOMI MI POWER BANK 3 BLACK 10000MAH

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень положительный опыт заказа в этом магазине!
Заказала сначала одни беспроводные наушники, но они не подошли анатомически (наушник давил). Обратилась в поддержку и сделала обмен. Всё было быстро, вежливо, магазин всегда был на связи и отвечал на все мои вопросы.

Оплата, доставка и т.п. всё проходило очень комфортно и быстро. Спасибо за сервис! Однозначно буду еще обращаться)

Відповідь представника «MTA.UA»

Марія, дякуємо що залишили відгук! Радіємо, що у Вас лишись такі позитивні враження від спілкування. Заходьте частіше!

Номер замовлення: 1050307797
Бездротові навушники Anker SoundCore
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
відвантаження
не вказано

Все сподобалося. Менеджер Марія швидко зорієнтувала по наявності та актуальній ціні. Забрав з магазину через три дні. З товаром все в порядку, все працює. Рекомендую!

Відповідь представника «MTA.UA»

Владислав, вдячні за відгук! Раді, що Ви оцінили оперативність нашої роботи. Приємного користування обновкою. Заходьте частіше!

Номер замовлення: 1031645957
Навушники Apple AirPods 2
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність
відвантаження

Во первых, что хочу сказать, что доставка заказа 5 дней - это долговато, даже в военное время, а доставляли его в точку выдачи именно столько.
Во вторых, при заказе - была цена 755 гривен. При получении было озвучено 803 гривны. Интересный магазин, заказываешь по одной цене, получаешь - по другой.
Крайне не рекомендую данный интернет магазин.

Відповідь представника «MTA.UA»

Максим, дякуємо за коментар. Перепрошуємо за незручності. Ціна була для Вас збережена, розберемось чому відбулась така ситуація. Просимо на майбутнє, якщо схожі випадки відбудуться, інформувати про це при отриманні, щоб продавці одразу могли вирішити ситуацію. Різницю ми Вам повернемо. Наш менеджер з Вами зв'яжеться.

Номер замовлення: 709862
ПІДСТАВКА ПІД НОУТБУК 15.6 DEEPCOOL MULTICORE X6 BLACK
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Огранізація серйозна. Працюють якісно і без лишніх запитань. Товар справний, персонал толковий, ціна реальна, магазин чоткий. Рекомендую!

Відповідь представника «MTA.UA»

Віктор, дякуємо що поділились враженнями! Вітаємо з вдалою покупкою. Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів. Заходьте частіше!

Номер замовлення: 708133
SSD Samsung 970 EVO Plus (MZ-V7S500BW) Black 500GB
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Придбав клавіатуру. Дуже задоволений. Дуже чудова ціна. Вчора замовив, в той же день відправили, сьогоді в поштоматі Нової Пошти забрав. Чудовий магазин! Молодці, так тримати!

Відповідь представника «MTA.UA»

Вдячні, що обрали нас! Раді старатись для Вас! Приємного користування!

Номер замовлення: 709794
КЛАВІАТУРА LOGITECH G413 SE MECHANICAL TACTILE SWITCH USB BLACK (920-010438)

  • 8 червня 2022 р.
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність

замовляв даний смарт в даному магазині, вирішив особисто перезвонити і пересвідчитись про наявність даного товару оскільки після нападу росії з актуальністю інформації на сайтах магазинів це одні проблеми. Оператор підтвердив, що даний телефон є в наявності та оформила замовлення. Однак, після години часу, коли я вже вспів замовити до нього бампер та захисні стекла до мене перезвонили і сказали, що його немає. Ось так прокатав по рахунках гроші, від скла вспів відмовитись, а ось за 250 грн за розгорнути

Відповідь представника «MTA.UA»

Дякуємо що залишили відгук! Перепрошуємо за витрачений час. Вже проводимо роботу, щоб в подальшому подібних ситуацій не виникало. Наш менеджер з Вами зв'яжеться та надасть зворотний зв'язок.

 Дякую, мою проблему вирішено