Після того, я мені не підійшли пластикові картки ПВХ для принтеру, через сутки після залишення заявки про повернення товару і прохання надати мені по телефону або на електронну почту інструкції, як саме відбувається процес повернення, куди і як я маю відправити товар, в кінці дня меня зателефонував якийсь чоловік він почав говорити мені дивні речі
Картки приїхали до мене в 5 різних коробках, як з під цвяхів, тобто товар можно спокійно діставати з будь-якої з 5 цих коробок, ложити назад , тощо
Пан менеджер завірив мене, що повернення карток вже неможливо, через те, що для того, щоб зрозуміти, що картки мені не підходять, я використав одну із 500 штук, моїм словам що всі 500 ШТУК на місці і повернуться в такому ж стані як прибули, менеджер не повірив, та зазначив, що процедура повернення регламентується не Законом України "Про Захист Прав Споживачів", а закритою внутрішньою процедурою компанії, під час якої пан менеджер із друзями будуть вирішувати, що ж зі мною робити, так як : "поверненню підлягає тільки товар, що не був у експлуатації", тож товар, всі 5 коробок, по 100 карт в кожній вже остаточно не підійде для повернення, то я просто втрачу гроші за відправку, щоб в кінці пан у поверненні відмовив. Менеджер обіцяв надати мені інструкції щодо повернення в СМС або на електронну пошту, але минуло вже кілька днів і додаткової інформації мені все ще ніхто не надав.
Я дуже сподіваюся, що хто-небудь із тих, хто безпосередньо керує магазином та зацікавлений в прибутку і тому щоб клієнт не плювався при будь-якій згадці про магазин "ITBOX", а повертався за покупками ще зацікавиться цією історію, оцінить роботу своїх менеджерів . Сподіваюсь що все-таки мій випадок виявиться помилкою і ситуацію оперативно вирішать, принесуть свої вибачення і зроблять повернення товару. Прикладаю фото товарів . Обов'язково напишу відгук, чим закінчилася моя історія, сподіваюсь отримати дзвінок від людей, кому не байдуже до власного бізнесу, з ними прояснити ситуацію і отримати інструкції щодо повернення.
розгорнути
згорнути
Відповідь представника «ITbox.ua»
Шкода, що товар не підійшов. Після вашого звернення вам були вислані реквізити для відправлення товару. Менеджер зауважив на необхідності збереження товарного вигляду продукції, що є важливою умовою її повернення. Товар вже отримано магазином і питання вирішено на вашу користь. Очікуйте сьогодні листа щодо повернення коштів.
Дякую, мою проблему вирішено