Відгуки ITbox.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ITbox.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.4 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 185 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    83% 12% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    70% 25% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    52% 9% 39%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    70% 16% 14%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    48% 21% 31%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    10% 26% 64%
  • Сервісна підтримка організована добре
    13% 26% 61%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    48% 51% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
13
28
84
1248
Негативні
23
52
101
623
На основі покупки
33
71
161
1771
Усі відгуки
36
80
185
2074
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.7
5.6
6.4
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вже не перший раз в них купую, до цього забирав самовивозом - все було ок. Зараз замовляв доставку - теж відправили опертативно, ще й безкоштовно (але це мабуть не на кожний товар, а від якоїсь суми ).
Також є бонусна система з депозитною властивістю. Не те, щоб там значні суми на тих бонусах, але приємно)

Номер замовлення: 4902811
Samsung LU28R550
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
повернення товару
сервісна підтримка

Бог с той задержкой отправки товара почти на неделю.
Но сложилось так, что мне прислали нерабочий пароочиститель (горел индикатор, но не работал нагрев). Всякое бывает, заводской брак, в тот же день я затребовал возврат средств. Оператор сказал, что возврат возможен только при заключении сервисного центра в течение 2 недель. Спустя 2 недели ответа не поступило. Я позвонил сам, мне сказали, что дадут заявку в сервис. В итоге в возврате средств за нерабочий товар мне отказали ссылаясь на следы розгорнути

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за таку ситуацію. Поверненню підлягає новий товар, що не був у використанні. Інакше для повернення коштів необхідне відповідне заключення сервісного центру щодо наявності виробничого браку. Такий висновок надається авторизованим сервісним центром, на який наш магазин не має впливу. Шкода, що покупка викликала стільки питань і незручностей.

Номер замовлення: 4855576
Пароочиститель K?rcher SC 1

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

22.05. прислали бракованный товар (люфт руля на трюковом самокате), на новой почте сразу невозможно было это понять, т.к. необходима была его сборка. Через день товар отправили им обратно. Уже месяц прошел, ни денег, ни самоката. Направил заявление в правоохранительные органы, киберполицию. Готовлю документы в суд.

Відповідь представника «ITbox.ua»

Шкода, що виникли питання по товару. Як ми відповідали вам на відгук від 27 травня, в результаті проведеної збірки товар має численні механічні пошкодження. Підтвердження наявності виробничого браку здійснює авторизований сервісний центр. Працівники магазину не мають повноважень для цього. Без відповідного експертного висновку магазин не може зробити заміну чи повернення коштів, грунтуючись тільки на зверненні клієнта. Шкода за завдані незручності.

Номер замовлення: 4860220
Самокат Hipe H8
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

Після того, я мені не підійшли пластикові картки ПВХ для принтеру, через сутки після залишення заявки про повернення товару і прохання надати мені по телефону або на електронну почту інструкції, як саме відбувається процес повернення, куди і як я маю відправити товар, в кінці дня меня зателефонував якийсь чоловік він почав говорити мені дивні речі
Картки приїхали до мене в 5 різних коробках, як з під цвяхів, тобто товар можно спокійно діставати з будь-якої з 5 цих коробок, ложити назад , розгорнути

Відповідь представника «ITbox.ua»

Шкода, що товар не підійшов. Після вашого звернення вам були вислані реквізити для відправлення товару. Менеджер зауважив на необхідності збереження товарного вигляду продукції, що є важливою умовою її повернення. Товар вже отримано магазином і питання вирішено на вашу користь. Очікуйте сьогодні листа щодо повернення коштів.

 Дякую, мою проблему вирішено

Картка пластикова чиста Evolis PVC 30 mil, белые, 5х100 штук (C4001)

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

Купленный телефон оказался с браком. В магазине обменять не смогли ввиду отсутствия такового .... Предложили сдать через сервис для возврата денег. С 07.06.2022 по 15.06.2022 телефон добирается в сервисный центр из Киева в Киев. В сервисном центре в настоящий момент, ссылаясь на активные боевые действия (!!), не могут ответить о состояния телефона и возврате средств. Никому не советую.

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за описане. Повернення коштів проводиться на основі висновку сервісного центру. На жаль зараз вирішення сервісних питань відбувається з деякою затримкою. Повідомити про рішення можна після проведення діагностики товару, що проводиться відповідно до черги поданих заявок. Шкода за завдані незручності та ситуацію, що склалася.

Номер замовлення: 4892756
Мобильный телефон Philips Xenium E580 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Супер магазин, сейчас найти магазин +- с конкурентными ценами, наличием товара по ценам на сайте, возможностю самовывоза во многих точках Киева, рассчитаться картой! вы крутые по больше бы таких!

Відповідь представника «ITbox.ua»

Дякуємо за позитивний розгорнутий відгук і оцінку нашої роботи. Раді забезпечувати якісне обслуговування й сподіваємося бачити вас знову серед наших клієнтів.

Номер замовлення: 4897859
Зовнішній жорсткий диск 2.5
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Через 5 дней после заказа просто прислали смс, что товара нет. Круто.

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за таку ситуацію. Ми працюємо з постачальниками щодо достовірності інформації, що ними надається. На жаль у вашому випадку була помилка щодо наявності товару. Розуміємо важливість контролю цього питання і реагуємо відповідним чином. Шкода за витрачений на очікування час та всі незручності.

Номер замовлення: 4893766
Gr40610
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все как указано на сайте. Отправили в день оплаты. Рекомендую.

Відповідь представника «ITbox.ua»

Дякуємо за позитивний відгук й рекомендації. Раді будемо бачити вас знову у нас за покупками.

Номер замовлення: 4894250
Special4You ExtremeRace black/white
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Замовила дитячий басейн, вибрала оплату при отриманні в точці видачі.
Прийшла, сказали що не можуть провести через сервер, і дзвонити до оператора!
На гарячій лінії сказали зробити ще одне замовлення, яке оплатити на сайті ( зробила їх багато, бо глючив сайт і не могла оплатити ) БУЛИ ОБІЦЯНІ БОНУСИ, АЛЕ ТАК НИМИ І НЕ ЗМОГЛА СКОРИСТАЛАСЬ !
Отже, гроші з картки зняло, пробула в магазині-точці видачі близько години дивлячись на своє замовлення, але мені його так і ніхто не зміг розгорнути

Відповідь представника «ITbox.ua»

Шкода за описане. Будь ласка, напишіть у коментарі до відгуку номер замовлення, щоб ми могли ідентифікувати ваш випадок і прийняти відповідні рішення.

Басейн
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Замовлення було оформлено 13.04 на Материнську плату +Пам'ять +Процессор та куллер
Сбірка комплектуючих не запрацювала. Обладнання до цих пір (02.06) знаходиться на сервісі, без висновку, щодо працездатності або несумісності комплектуючих.
Кошти повертати відмовляються! За надуманими "слідами" експлуатації.

Зворотній зв'язок відсутній. По кожному питанню доводиться телефонувати і з'ясовувати все самому.

Категорично не рекомендую купувати комп'ютерні комплектуючі в iTbox.

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за описане. У телефонній розмові після отримання товару Вам було повідомлено, що комплектуючі між собою несумісні. Сервісний центр підтвердив робочий стан продукції, що разом з відповідними актами знаходиться у магазині, до якого Ви зверталися. Товар, що був у використанні, не підлягає поверненню. Сподіваємося на розуміння. Радимо звертатися до наших консультантів при потребі підбору товарів.

Номер замовлення: 4826429
Комп\'ютерні комплектуючі