Відгуки Noteboochek | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Noteboochek

 Hаписати відгук
Вибрані 23 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    82% 13% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    69% 30% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    60% 4% 36%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    82% 17% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    65% 0% 35%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    4% 0% 96%
  • Сервісна підтримка організована добре
    0% 4% 96%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    65% 34% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
9
15
25
Негативні
2
2
8
12
На основі покупки
0
9
15
25
Усі відгуки
2
11
23
37
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 25 травня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Бред какой-то а не магазин, разместили в hotline позицию с ноутбуком а после оформления оказалось что его нет, а теперь и цену поменяли я заказал за 34к а через пару минут 38к. Предлагают приобрести другие модели что хуже и дороже, а тот что я хочу не продают.

ASUS ZenBook 14 UX434FL (UX434FL-A5298T)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 травня 2022 р.
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність

Номер замовлення не надається, зворотнього звязку доки я не зателефонував небуло. Товару в наявності немає, та неможливо замовити

HP Pavilion 15-eg0040ua Natural Silver (437L0EA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупкою у цьому магазині залишився задоволений. Оператор передзвонив за п'ять хвилин, підтвердили замовлення, того ж дня відправили і наступного ранку нова пошта вже доставила. Доставка дуже швидка, запечатаний був чудово. Рекомендую!

Відповідь представника «Noteboochek»

Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.

Ноутбук Lenovo ThinkPad P73 (20QRS00800)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ноутбук ASUS TUF Gaming A15 TUF506II шел по вкусной цене, давно планировал его приобрести. Быстро доставили. Молодцы, удачных продаж.

Відповідь представника «Noteboochek»

Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.

Ноутбук ASUS TUF Gaming A15 TUF506II (TUF506II-IH73)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Выбрали игровой компьютер в магазине, цена ниже чем в других магазинах. Сервис и общение на высоте. Рекомендую.

Відповідь представника «Noteboochek»

Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.

Ноутбук ASUS TUF Gaming FX505DV (FX505DV-WB74)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купили с мужем в магазине Noteboochek ноутбук. Спасибо консультанту за помощь в выборе, учел все необходимые для нас характеристики и порекомендовал ASUS ROG Strix G17 G712LU. Доставили в тот же день. Благодарим за скорость выполнения заказа и отличный сервис.

Відповідь представника «Noteboochek»

Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.

ASUS ROG Strix G17 G712LU (G712LU-MS71-CA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Компьютер брал мощьный для видеоигр, хотел только его. Очень рад, что купил, он такой быстрый и надежный. Забирал сам, выдача быстрая и удобно, что все документы с гарантией были уже оформлены. Благодарю.

Відповідь представника «Noteboochek»

Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.

Ноутбук ASUS TUF Gaming A15 TUF506IU (TUF506IU-MS76)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Прекрасный ассортимент и адекватные цены. Порадовала хорошая консультация перед покупкой. Доставка без опозданий, доставили на следующий день после заказа. Все соответствует описанию. Чек и гарантия присутствуют. Покупка оправдала все ожидания.

Відповідь представника «Noteboochek»

Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.

Ноутбук ASUS ROG Strix G17 G712LU (G712LU-MS71-CA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный сервис - вежливое общение, все оперативно, товар отправили, как обещали, отлично упакован, все пломбы на месте, гарантийный талон с чеком прилагается. Покупкой доволен! Спасибо!

Відповідь представника «Noteboochek»

Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.

ASUS ROG Strix SCAR 17 G732LV
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення прийшло вчасно та не виникло ніяких проблем. Спілкувалася з менеджером, дуже приємний хлопець, на відміну від працівників в інших магазинах добре пояснив різницю між іншими моделями та переваги замовленого ноутбука. Доставили вчасно, вибором задоволена.

Відповідь представника «Noteboochek»

Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.

Ноутбук ASUS ZenBook UX431FA (UX431FA-AM106R)
  • Вам допоміг цей відгук?