Відгуки UTC, магазин "Хакер" | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин UTC, магазин "Хакер"

 Hаписати відгук
Вибрані 13 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    90% 10% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 10% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    70% 0% 30%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    80% 0% 20%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    70% 0% 30%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    30% 0% 70%
  • Сервісна підтримка організована добре
    30% 0% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    90% 10% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
6
9
12
203
Негативні
0
0
1
99
На основі покупки
6
9
11
254
Усі відгуки
6
9
13
328
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 27 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Собирал ПК год назад, цена ниже чем у остальных, всем советую. Написал отзыв более чем через год, так как думал что будет что то не то с комплектующими, но всё работает исправно, очень доволен покупкой именно у них. Курьер помог доставить все комплектующие до двери, хотя доставка была под парадное.
upd.: Забыл упомянуть что нашел на мониторе битый пиксель сразу как подключил к собранному ПК, но он скраю находится, и я уже не стал обращаться ни в магазин, ни к представителю самсунга по розгорнути

Номер замовлення: 55799
A4Tech Bloody Q135 Black, ASRock B450M-HDV R4.0, Deepcool KENDOMEN TI, MSI GeForce GTX 1650 D6 VENTU
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність

Замовляв деякі речі, яких не було в наявності, але хочу сказати що моє замовлення було швидко відправлене, консультація та спілкування з працівниками магазину було приємним та достатньо професійним. Рекомендую.

Номер замовлення: 62212
Chieftec A-80 CTG-650C, AMD Ryzen 5 5500 (100-100000457BOX)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

шукав щоб товар був в наявності. хлопці молодці на другий день відправили як і обіцяли. саме головне це дотримання обіцянки.

Відповідь представника «UTC, магазин "Хакер"»

Дякуємо! Чекаємо на Вас знову.

noctua nh-d15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заявку оформил в понедельник. Сразу не увидел информацию на сайте, что понедельник у этого магазина выходной. Тем не менее, вечером того же дня мне перезвонили для подтверждения заказа и выслали реквизиты для оплаты. В случае пересылки нужна была предоплата 100% стоимости. Я оплатил и не переживал, потому что знаю этот магазин не один год, хоть и покупал там давно. В первой половине дня во вторник я получил сообщение с Новой почты об отправке товара, то есть, магазин сработал очень оперативно. розгорнути

Відповідь представника «UTC, магазин "Хакер"»

Спасибо за отзыв! Ждем Вас снова.

Номер замовлення: 61601
SSD Samsung 970 EVO Plus 1 TB (MZ-V7S1T0BW)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вперше замоляв у цьому магазині - ціна найнижча, товар в наявності, потрібно було 2 таких. Передплата повна. Приємно - магазин працює в неділю, оплатив онлайн, в неділю ввідправили і у понеділок забрав з Нової пошти. Чудово - пакування заводське, не пошкоджене, запаковано надійно. Працюють. Магазину дяка! Реомендую!

Відповідь представника «UTC, магазин "Хакер"»

Дякуємо! Чекаємо на Вас знову.

Номер замовлення: 61578
SSD накопичувач Samsung 970 EVO Plus 1 TB (MZ-V7S1T0BW)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
наявність
відвантаження

Отзыв по результатам двух заказов.
Первый, вместо памяти Samsung получил Kingston, она дороже, характеристики аналогичные, можно проехать, если бы предупредили, но они не удосужились.
Второй, пытаюсь заказать корпус, он есть только у них, никто не перезванивает в течении трех дней после заказа, пишу на почту - аналогичный результат, звоню - говорят, что менеджер пытался дозвониться, но не смог. Пообещали перезвонить и ...
P.S. В итоге со мною связались и решили вопрос, товар отгрузили по розгорнути

Відповідь представника «UTC, магазин "Хакер"»

Спасибо! Ждем Вас снова.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 61446
Zalman X3 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Перезвонили за минуту, и доставили еще через несколько часов. Цена самая низкая среди всех магазинов, по понятным причинам)) Все понравилось.

Відповідь представника «UTC, магазин "Хакер"»

Спасибо! Ждем Вас снова.

Crucial MX500 250GB 2.5
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купив в даному магазині процесор i5 11400, 16.01.22, швидко оформили, в неділю, і відправили.
На жаль, попався бракований, а саме, не працювало відеоядро процесора (відбувалось постійне циклічне перезавантаження комп'ютера при запуску без відеокарти), а з відеокартою працював без проблем. Передзвонив і повідомив про проблему, без питань створили експрес накладну і я відправив процесор на тест. На наступний день підтвердили брак і замінили на інший такий самий. Дякую магазину за оперативне розгорнути

Відповідь представника «UTC, магазин "Хакер"»

Дякуємо! Чекаємо на Вас знову.

Номер замовлення: 60607
Процесор Intel Core i5-11400 (BX8070811400)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Час від часу купляю у цьому магазині, так як їхні ціни тут на Hotline доволі конкурентні.
А сьогоднішній відгук пишу по якісному сервісному обслуговуванню, що дуже важливе і свідчить про надійність компанії.
Ще у 2019р. придбав у них диск SSD PATRIOT Burst 480 GB, який мені служив справно до останнього часу. І от почав видавати помилки за помилкою, а в диспетчері пристроїв почав бачитись як Satafirm (це типова помилка коли через несправності диска злітає прошивка).
Причому до кінця розгорнути

Відповідь представника «UTC, магазин "Хакер"»

Дякуємо! Чекаємо на Вас знову.

PATRIOT Burst 480 GB (PBU480GS25SSDR) SSD накопичувач
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Плюсы: Самая низкая цена на мой процессор и память на момент покупки, товар пришел быстро, цены актуальны, обслуживанием доволен.
Минусы: Есть комиссия банка продавца при оплате.

Відповідь представника «UTC, магазин "Хакер"»

Спасибо! Ждем Вас снова.

Номер замовлення: 59112
Crucial 16 GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz Ballistix Black (BL2K8G32C16U4B) Пам'ять для настільних комп'ютерів
Intel Core i5-11400F (CM8070804497016) Процесор
  • Вам допоміг цей відгук?