Характеристики
Товар додано: серпень 2024 р.
Бренд: | Kanetsune |
Тип: | Ніж кухарський |
Характеристики ножів | |
Матеріал леза: | VG-10 сердечник з нержавіючої сталі /33 шари дамаска, твердість 60±0,5 HRC |
Матеріал рукоятки: | POM (ацетальна смола) з болестером із нержавіючої сталі |
Довжина леза, см: | 21 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза) | |
кухарський: | 1 (21 см) |
Інше | |
Опис: | Прекрасні мечі з дамаської сталі. Спеціальні пластикові ручки POM містить антимікробний хімікат. Максимальна температурна межа становить 150°C (300°F). Це дуже гігієнічно та підходить для професійних кухарів. Конструкції з цілісним хвостовиком та зварним валиком з нержавіючої сталі для професійного використання. |
Товар на сайті бренду: | https://www.kanetsune.com/products/kc-202/ |
Характеристики Kanetsune KC-200 Gyutou (KC-202) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).