Характеристики
Товар додано: червень 2024 р.
Бренд: | Samura |
Тип: | Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний) |
Характеристики ножів | |
Матеріал леза: | нержавіюча сталь AUS-8, твердість 58-59 HRC |
Матеріал рукоятки: | термопластичний пластик |
Довжина леза, см: | 18,7 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза) | |
для видалення м'яса з кістки (обвалочний): | 1 (18,7 см) |
Інше | |
Опис: | Ніж кухонний обвалочний призначений для відокремлення м'якоті від кісток та видалення шкіри (наприклад, свинячий). Використовується як на домашній кухні, так і на кухні в ресторанах та кафе. |
Характеристики Samura Butcher (SBU-0063) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).