Характеристики
Товар додано: жовтень 2020 р.
Бренд: | Tramontina |
Тип: | Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний) |
Характеристики ножів
| |
Матеріал леза: | нержавіюча сталь DIN 1.4110, гнучке лезо |
Матеріал рукоятки: | поліпропілен білий з покриттям Microban |
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
| |
для видалення м'яса з кістки (обвалочний): | 1 (17,8 см) |
Інше
| |
Товар на сайті бренду: | https://www.tramontina.com.br/en/p/24603087-97-... |
Характеристики Tramontina Master (24603/087) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).