Відгуки про Cezar TM

victor13 рекомендує цей магазин
21 березня 2012 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Замовили зволожувач близько 11 ранку, десь о 15 годині його доставили. Ціна повністю відповідала вказаній і тут, і на їхньому сайті.
13 березня 2012 р.

Хотів купити:

Наличе вообще не соответствовало заявленному! Поэтому ничего не купил.
27 лютого 2012 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, повернення товару

Заказал кожаное кресло Orman. После заказа никто не звонил два дня, пока сам не перезвонил. Предоплата 100грн. Доставка Новой Почтой 150 км(82грн) прислали через сутки. Гарантийный талон пустой, по телефону сказали: "Ну если что то обращайтесь." Кожа на кресле вызывает подозрение. Вообщем противоречивые чувства.
tolyanich рекомендує цей магазин
5 січня 2012 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Гість рекомендує цей магазин
28 грудня 2011 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

ЗАКАЗЫВАЛ УВЛАЖНИТЕЛЬ ВОЗДУХА ЧЕРЕЗ КОРЗИНУ. НА СЛЕДУЮЩИЙ ДЕНЬ ПОЗВОНИЛИ И ПОТВЕРДДИЛИ ЗАКАЗ. ДОСТАВКА"Новая Почта" наложенным платежом. ВСЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ, НО ЗАБЫЛИ ПОСТАВИТЬ ПЕЧАТЬ НА ГАРАНТИЙКЕ. СКАЗАЛИ ЧТО БЫ ОТПРАВИЛ С ДЕНЬГАМИ, ИСПРАВЯМИМСЯ. ПЕРЕСЫЛКУ ГАРАНТИЙНОГО ТАЛОНА ОПЛАЧИВАЛ МАГАЗИН. ДОВОЛЕН. РЕКОМЕНДУЮ.
27 жовтня 2011 р.

Купив:

Не сподобалося: наявність, видача товару на складі

На сайте наличие есть, а в реальности нету..., не купил...
Ivar рекомендує цей магазин
4 серпня 2011 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару