Відгуки про Eldorado.ua

Knowing рекомендує цей магазин
30 березня 2023 р.

Купив: Микроволновая печь CANDY CMW 2070 M , Замовлення №900000053400112

Дякую за швидкість і оперативності, також допомгу в підборі мікрохвильовки для тещі на подарунок, все супер!!
Представник магазину «Eldorado.ua»
Ярославе, дякуємо Вам за відгук! Я вдячна Вам за те, що гідно оцінили сервіс нашого магазину. Бажаємо Вам тільки позитивних вражень від покупок в магазині Eldorado.ua. Користуйтесь придбаним товаром із задоволенням! З повагою, Світлана Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
31 березня 2023 р. Відповісти
Аліна_773 рекомендує цей магазин
29 березня 2023 р.

Купив: Блендер BRAUN JB 3060 Tribute , Замовлення №900000053400944

Как всегда все отлично! Быстро, качественно, рекомендую!
Представник магазину «Eldorado.ua»
Вікторія, дякуємо Вам за відгук! Раді, що якістю обслуговування в нашому магазині Ви залишилися задоволені. Будемо і далі розвивати наш сервіс, щоб радувати клієнтів. .Користуйтесь придбаним товаром із задоволенням! Опишіть, будь-ласка, більш детальніше питання по фіскальному чеку. Що саме Вам не сподобалося? З повагою, Світлана Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
29 березня 2023 р. Відповісти
Stas Shembrak рекомендує цей магазин
27 березня 2023 р.

Купив: Геймпад LOGITECH F710 Black/Silver (940-000145), Замовлення №900000053400529

Відповідь представника «Eldorado.ua»
Cтаніславе, шкодуємо, що Ви зіткнулися з такою ситуацією, де куплений товар замість радості від користування приніс лише негативне враження. Раді, що якістю обслуговування в нашому магазині Ви залишилися задоволені. Нам дуже приємно це знати. Опишіть, будь ласка, більш детальніше питання по фіскальному чеку. Що саме Вам не сподобалося? З повагою, Анна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Алексей Грушевой не рекомендує цей магазин
25 березня 2023 р.

Купив: Пральна машина автоматична Candy CST 26LE/1-S, Замовлення №квитанция

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Купили стиральную машинку с доставкой, доставили с поломкой (как сказал эксперт - упала с высоты). Эльдорадо не хочет менять машинку или возвращать деньги.
Представник магазину «Eldorado.ua»
Олексію, нам дуже шкода, що виникла дана ситуація, приносимо вибачення за отримані неприємні емоції та завдані незручності. Ваше звернення в роботі, ми працюємо над вирішенням даної ситуації. Прохання очікувати на зворотній зв"зок. З повагою, Світлана Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
25 березня 2023 р. Відповісти
Товар хотели вернуть 19 числа и написали претензии. Товар подключили и пытались постирать... иначе зачем его покупали, после этого была выявлена неисправность. Был вызван эксперт, который подтвердил, что повреждения были во время поставки. Вы извините, но мать с сестрой не очень разбираются в технике и не смогли разглядеть этого... так кто же должен отвечать? Эльдорадо, которая не может обеспечить качество? Или доверчивый покупатель?
25 березня 2023 р. Відповісти
Представник магазину «Eldorado.ua»
Дякуємо Вам за докладний опис всієї ситуації. Приносимо вибачення за доставлені незручності. Звернення було раніше зафіксовано і на даний час знаходиться в роботі. Прохання очікувати дзвінка від наших колег. Це може зайняти трохи часу, але Ми хочемо виправити Ваші враження. З повагою, Світлана Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
27 березня 2023 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Наталья Быстрик рекомендує цей магазин
24 березня 2023 р.

Купив: LCD телевізор (LED) Philips 55PUS8807/12, Замовлення №С079-00452711

Товар було відправлено вчасно і упаковано. Консультант проконсультував і відповів на всі мої питання. Я залишилася задоволена замовленням
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Наталіє, дякуємо за відгук! Раді, що якістю обслуговування в нашому магазині Ви залишилися задоволені. Користуйтеся придбаним товаром із задоволенням. Бажаємо Вам тільки позитивних вражень від покупок в магазині Eldorado.ua! З повагою, Ірина Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Степан Вервега рекомендує цей магазин
16 березня 2023 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 2nd generation with Charging Case (MV7N2), Замовлення №900000053400766

Магазин работает очень пунктуально. Сразу после того, как я оформил заказ, мне позвонили и уточнили все детали. Они также вовремя отправили мой заказ и незамедлительно уведомили меня об этом по СМС. К сожалению, "Новая почта", которая должна была доставить мой заказ, не выполнила заявленные и согласованные сроки доставки, и я получил свой товар только вечером 4-го марта, с задержкой в 2 дня.
Представник магазину «Eldorado.ua»
Степане, ми раді, що якістю обслуговування в нашому інтернет-магазині Ви залишились задоволені. Для нас завжди важливо, щоб покупець був задоволений не тільки своєю покупкою, але і якістю обслуговування.  Опишіть, будь-ласка, більш детальніше питання по фіксальному чеку. Що саме Вам не сподобалося? З повагою, Світлана Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
17 березня 2023 р. Відповісти
Максим Пархоменко рекомендує цей магазин
12 березня 2023 р.

Купив: Смартфон realme C33 4/128GB Aqua Blue, Замовлення №900000053400926

Звертався за покупкою іншої моделі Realme,але її не було в наявності, про це дізнався вже після замовлення від менеджера. Замовив іншу,прийшло за 2 дні, нарікать немає. всим задовлений залишився.
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Максиме, мені шкода, що товару який Ви замовили не було в наявності. Вдячна, що поділилися з нами враженнями про покупку і якість обслуговування в магазині. Наші менеджери завжди раді допомогти в підборі товару з найбільшою вигодою для Вас. Будемо намагатися і в прийдешніх покупках залишати у Вас, тільки позитивні враження. Бажаємо приємних покупок в магазині "Ельдорадо". З повагою, Анна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Natalia Tarasyuk рекомендує цей магазин
11 березня 2023 р.

Купив: Мультиварка ELENBERG MC 15, Замовлення №900000053400782

Привіт. Купувала тут мультиварку, все круто, відправили швидко, упакували надійно, доставка безкоштовна.
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Наталіє, я рада, що якістю обслуговування в нашому магазині Ви залишилися задоволені. Бажаю Вам тільки позитивних емоцій від відвідування магазину "Ельдорадо"! З повагою, Анна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
DmitroB1988 рекомендує цей магазин
9 березня 2023 р.

Купив: Водонагреватель ARISTON SG1 80 V , Замовлення №900000053400731

Все добре.
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Дмитро, спасибі Вам, що поділилися з нами враженнями про покупку і якість обслуговування в інтернет-магазині. Опишіть, будь ласка, більш детально виникле питання по фіскальному чеку. Що саме Вам не сподобалося? З повагою, Альбіна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Любовь Матвиенко рекомендує цей магазин
6 березня 2023 р.

Купив: Пилосос безмішковий Bosch Serie 4 BGC21X350, Замовлення №176395

Гарне та швидке обслуговування в магазині Ельдорадо. Дякую!
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Любов, я рада, що Вам сподобалося обслуговування в нашому магазині. Для нас завжди важливо, щоб покупець був задоволений не тільки своєю покупкою, але і якістю обслуговування. Будемо раді Вас бачити знову. З повагою, Альбіна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Не перший раз купляю в цьому магазині. Ввічливі привітні продавці. Товар, який цікавив, знайшла-мікрохвильова піч. Рекомендую цей магазин
8 березня 2023 р. Відповісти
Представник магазину «Eldorado.ua» відповів на коментар Маргарита И.
Маргарита, дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися з нами своїми враженнями та рекомендаціями. Користуйтеся придбаним товаром із задоволенням. Не забувайте приходити в Eldorado за порцією класного настрою! З повагою, Ірина Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
9 березня 2023 р. Відповісти