Відгуки про Eldorado.ua

24 січня 2023 р.

Купив: Пральна машина автоматична LG F2V3HS6WW, Замовлення № C079-00422803

Все сподобалось
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Доброго дня, Назаре! Дякуємо за відгук. Круто, що Вам все сподобалося. Користуйтеся придбаним товаром із задоволенням. Будемо раді Вас бачити знову серед наших покупців! З повагою, Ірина Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Адпо Млиид рекомендує цей магазин
22 січня 2023 р.

Купив: Епілятор Philips 8000 series BRE710/00, Замовлення №00006

Дуже ввічливі консультанти
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Доброго дня! Ми раді, що Вам сподобалося обслуговування в нашому магазині. Для нас завжди важливо, щоб покупець був задоволений не тільки своєю покупкою, але і якістю обслуговування. Будемо раді Вас бачити знову. Дякуємо за відгук! З повагою, Ірина Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Qiwiman рекомендує цей магазин
16 січня 2023 р.

Купив: Оперативка 8гб 1600 мхц, Замовлення №C079-00422473

Все круто Георгій допоміг і порадив, все для вирішення моїх проблем
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Добрий день. Нам приємно читати Ваш відгук, а головне знати, що старання наших співробітників в магазині оцінено Вами на вищому рівні. Заради таких слів хочеться робити ще більше! З повагою, Альбіна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Кристина Костенко рекомендує цей магазин
15 січня 2023 р.

Купив: Планшет Lenovo Tab M10 (3rd Gen) 4/64GB LTE Storm Grey (ZAAF0011UA), Замовлення №-

Все чудово покупкою задоволена)
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Добрий день. Кристино, раді, що якістю обслуговування в нашому магазині Ви залишилися задоволені. Нам дуже приємно це знати. З повагою, Альбіна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Love Is рекомендує цей магазин
15 січня 2023 р.

Купив: Elenberg MS 2007, Замовлення №№ 900000053389433

В теперішній час,максимум інформативності та приємна оперативність. Дуже задоволена.
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Добрий день. Спасибі Вам, що поділилися з нами враженнями про покупку і якості обслуговування в інтернет-магазині. Наші менеджери інтернет-магазину завжди раді допомогти в підборі товару з найбільшою вигодою для клієнта. З повагою, Альбіна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Aleksey-TM рекомендує цей магазин
14 січня 2023 р.

Купив: Планшет LENOVO TAB M8 WiFi 2/32 GB Iron Grey, Замовлення №900000053099675

4 января сделал заказ на планшет, оплатил через сайт по банковской карте, доставка самовывозом.В самом магазине в наличии не так много товаров, потому уже не первый раз доставляют со склада. 6 января пришла смс, что товар уже на отделении и можно забирать. В очередной раз был рад покупке и обслуживанию.
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Не існує більшого заряду у житті, ніж розуміння, що наша діяльність приносить людям радість та погляд із вдячністю в очах. Користуйтеся придбаним товаром із задоволенням. З повагою, Ірина Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Олег_1 рекомендує цей магазин
8 січня 2023 р.

Купив: Кавомашина автоматична Philips LatteGo 5400 Series EP5447/90, Замовлення №900000053095311

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Менеджери допомогли підібрати необхідний товар, так як того, що обрав і оплатив не було в наявності по факту, нажаль. Але кошти повернулись напротязі дня, не думав, що так швидко буде, за звичай до 7 днів. Доречі, порекомендували досить непоганий аналог
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Олеже, дякую за Ваш відгук! Нам надзвичайно важливо мати зворотній зв'язок з нашими клієнтами, адже це дає можливість розуміти наскільки якісний сервіс ми надаємо і надалі працювати над покращенням обслуговування. Нам дуже шкода, що замовлення так і не вдалося забрати. Всі витрачені кошти ми повернули на карту. Приносимо вибачення за доставлені незручності. Гарного Вам дня і бережіть себе! З повагою, Ірина Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Irina Konnova рекомендує цей магазин
6 січня 2023 р.

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.M, Замовлення №900000053087932

В целом хорошо,но иногда пытаются заставить купить лишнее. Из хорошего могу сказать то, что всегда позволяют проверить товар перед оплатой.
Відповідь представника «Eldorado.ua»
Ірино, дякуємо Вам за відгук та критику! Передали керуючому магазином Ваше звернення і провели роботу з персоналом за якістю обслуговування. Ми раді, що покупка в нашому магазині залишила у Вас позитивні спогади. Приходьте до нас ще. З повагою, Ірина Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
Павло Капущак не рекомендує цей магазин
4 січня 2023 р.

Хотів купити: Карта пам\'яті APACER 64GB microSDHC class 10 UHS-I U3 V30 (AP64GMCSX10

Представник магазину «Eldorado.ua»
Добрий день. Павло, ми завжди намагаємося стежити за якістю обслуговування, щоб кожен наш покупець залишався задоволений. Будемо Вам вдячні, якщо напишете нам на ел. адресу: VasheEldorado@eldorado.uа. В листі вкажіть номер телефону, на який оформлювали покупку та опишіть, будь ласка, виниклу ситуацію більш детально. Дякуємо за відгук. З повагою, Альбіна Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua
5 січня 2023 р. Відповісти
Johnny Mnemonic рекомендує цей магазин
27 грудня 2022 р.

Купив: Ресивер наземного мовлення Romsat T8020HD, Замовлення №900000052005043

Відповідь представника «Eldorado.ua»
Доброго дня. Ми дуже вдячні за приємні слова та раді, що Вам все сподобалося. Приємного користування! З повагою, Олена Команда підтримки клієнтів Eldorado.ua