Відгуки про eurobuy.ua

Vkopievskiy рекомендує цей магазин
16 березня 2025 р.

Купив: Тонометр Omron M3 Comfort (HEM-7155-E), Замовлення №2000017556

Замовляв тонометр, замовлення прийшло на протязі тижня надійно запаковано з Польщі. До товару нарікань немає, все супер. Для уточнення строків зв?язувався з магазином через месенжер і швидко отримав відповідь. Магазин рекомендую!
Stas рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів G.Skill 32 GB (2x16GB) DDR4 4000 MHz Ripjaws V (F4-4000C18D-32GVK), Замовлення №2000017461

Замовлення отримав швидко, проблем не виникло. Товар відповідає замовленню.
Anton Motruk не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
21 лютого 2025 р.

Купив: Вентилятор Noctua NF-A9X14 HS-PWM CHROMAX.BLACK.SWAP, Замовлення №2000017035

станом на 11.03 гроші так і не повернули, пройшло вже більше місяця з моменту відправки повернення.
11 березня 2025 р. Відповісти
зайняло більше місяця, але гроші таки повернули
Вчора Відповісти
Solja рекомендує цей магазин
9 лютого 2025 р.

Купив: Капсульна кавоварка еспресо Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B31, Замовлення №2000015585

Вже не вперше замовляю в цьому інтернет магазині. Дуже задоволена. Ціни на товари одні з найнижчих в інтернеті. Доставка з Польщі займає до 10 днів. Товар якісний та надійно упакований. Можу сміло рекомендувати цей магазин.
zag402 не рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Хотів купити: Тонометр Omron M3 Comfort HEM-7155-E, Тонометр Omron M3 Comfort (HEM-7155-E)

Заказал танометр прошло три дня не ответа не привета
Відповідь представника «eurobuy.ua»
Доброго дня. Прошу вказати номер замовлення оскільки з 1.02 за інформацією Call Center eurobuy.ua не було оформлено жодного замовлення на тонометри. Чекаємо на відповідь
Sergo Sergo рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: TP-Link Archer AX55, Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX55, Замовлення №#2000016614

Дякую магазину! Все було супер! Замовлений товар був доставлений у цілості та безпеці (відмінно упакований), за заявлену ціну і раніше зазначеного терміну! Рекомендую магазин!
Olya99 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
11 січня 2025 р.

Купив: Блоковий конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа в Гоґвортсі (75969), Замовлення №2000016596

Відповідь представника «eurobuy.ua»
Прошу уважно дивитися на опис товару, а саме попередження: Товар з Категорії "Товари за зниженими цінами" та Стан товару - Перепакований. Тому на цей товар було встановлено знижку 25%
Boris V. не рекомендує цей магазин
31 грудня 2024 р.

Хотів купити: Вентилятор Noctua NF-A8 PWM

Із позитивних новин - кошти повернули доволі оперативно
2 січня 2025 р. Відповісти
Замовлення таки надійшло.
10 січня 2025 р. Відповісти
ВК не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
25 грудня 2024 р.

Купив: Занурюваний блендер Braun MQ 9187 XLI, Замовлення №2000016169

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Відповідь представника «eurobuy.ua»
Доброго дня Просимо вибачення за таку тривалу затримку доставки замовлення (на жаль по замовленому товару нас підвів оптовий постачальник). Ми вчора на переданий Вами номер картки 4028.....4435 повернули вартість доставки замовлення, а також за вашим бажанням надамо купон на знижку на наступні покупки. Ще раз просимо вибачення за доставлені незручності. З повагою, колектив інтернет магазину
Проблему досі не вирішен!
27 грудня 2024 р. Відповісти
Andriy рекомендує цей магазин
21 грудня 2024 р.

Купив: Кавомолка електрична Krups GX204D10, Замовлення №2000015747

Товар доїхав в обіцяні 10дн. Все надійно запаковано, товар новий, кавомолка працює справно. Ціна топ.