Купив: Тонометр Omron M3 Comfort (HEM-7155-E), Замовлення №2000017556
Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів G.Skill 32 GB (2x16GB) DDR4 4000 MHz Ripjaws V (F4-4000C18D-32GVK), Замовлення №2000017461
Купив: Вентилятор Noctua NF-A9X14 HS-PWM CHROMAX.BLACK.SWAP, Замовлення №2000017035
Купив: Капсульна кавоварка еспресо Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B31, Замовлення №2000015585
Хотів купити: Тонометр Omron M3 Comfort HEM-7155-E, Тонометр Omron M3 Comfort (HEM-7155-E)
Купив: TP-Link Archer AX55, Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX55, Замовлення №#2000016614
Купив: Блоковий конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа в Гоґвортсі (75969), Замовлення №2000016596
Хотів купити: Вентилятор Noctua NF-A8 PWM
Купив: Занурюваний блендер Braun MQ 9187 XLI, Замовлення №2000016169
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Купив: Кавомолка електрична Krups GX204D10, Замовлення №2000015747