Купив: Фонарь Nitecore TIP2, Замовлення №10026026FUA
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Ліхтар налобний Nitecore NU25, Замовлення №FNM00016926
Сподобалося: наявність

Купив: Ліхтар налобний Nitecore NU10 (4[LED + RED LED? 160 люмен, 7 режимів, USB), чорний, Замовлення №FNM00016844
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Мультитул Roxon Knife-scissors KS S501, Замовлення №10025167FUA

Купив: Мультитул Gerber Truss Full Sized MultiTool, блистер, Замовлення №10024711FUA
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: 2 ножі Ruike
Не сподобалося: оформлення замовлення, сервісна підтримка

Купив: Мультитул Leatherman Surge Black, чехол Molle, Набор бит Leatherman, та інше

Купив: Мультитул Victorinox SwissCard Nailcare (0.7240.T), Замовлення №FNM00012104
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Фонарь-лампа Tramp TRA-190, тент 2,15*2,15 Naturehike, Замовлення №N FNM00005097
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі

Купив: Лопата xiaomi
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару