Відгуки про Fonarik.ua

selenick не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
31 грудня 2021 р.

Купив: Фонарь Nitecore TIP2, Замовлення №10026026FUA

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня! Дякуємо, що приділили час на написання відгуку. Завдяки таким відгукам, ми знаходимо наші слабкі місця і оптимізуємо роботу магазину. Приносимо вибачення за ситуацію, яка склалась. Ми обов’язково проведемо роботу над помилками. За Вашим номером від сьогоднішнього дня закріплено безстроково знижку у розмірі 10% на наступне замовлення. Завжди раді бачити Вас серед постійних клієнтів. З повагою Fonarik.ua
Andrii Dudko не рекомендує цей магазин
3 грудня 2021 р.

Купив: Ліхтар налобний Nitecore NU25, Замовлення №FNM00016926

Сподобалося: наявність

Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Андріє! Дякуємо, що приділили час на написання відгуку. Завдяки таким відгукам, ми знаходимо наші слабкі місця і оптимізуємо роботу магазину. Приносимо вибачення за ситуацію, яка склалась. Ми обов’язково проведемо роботу над помилками. За Вашим номером від сьогоднішнього дня закріплено безстроково знижку у розмірі 10% на наступне замовлення. Завжди раді бачити Вас серед постійних клієнтів. З повагою Fonarik.ua
Со мной связывался менеджер магазина. Принесли извинения, а так же предоставили скидку 10% на будущие заказы.
15 грудня 2021 р. Відповісти
Polina Ulianytskaya рекомендує цей магазин
2 грудня 2021 р.

Купив: Ліхтар налобний Nitecore NU10 (4[LED + RED LED? 160 люмен, 7 режимів, USB), чорний, Замовлення №FNM00016844

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Это не первая моя покупка в магазине, очень довольна, фонари только у них.
Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Поліно! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно отримувати такі коментарі. Завжди чекаємо Вас у нас в магазині! З повагою Fonarik.ua.
Віктор Чумаченко рекомендує цей магазин
29 листопада 2021 р.

Купив: Мультитул Roxon Knife-scissors KS S501, Замовлення №10025167FUA

Быстро, качественно, профессионально! Доволен! Рекомендую!
Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Вікторе! Дякуємо Вам за відгук. Для нас важливий кожен клієнт! Сподіваємося на подальшу співпрацю! З повагою Fonarik.u.a.
Dmitry Rekut рекомендує цей магазин
28 жовтня 2021 р.

Купив: Мультитул Gerber Truss Full Sized MultiTool, блистер, Замовлення №10024711FUA

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Покупаю не в первый раз. Очень доволен обслуживанием.
Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Шановний клієнт! Вдячні Вам за відгук. Раді чути що Вам подобається наш магазин. Звертайтесь знову! З радістю допоможемо та порадимо у виборі товару.
Pixar не рекомендує цей магазин
17 жовтня 2021 р.

Купив: 2 ножі Ruike

Не сподобалося: оформлення замовлення, сервісна підтримка

Попри обіцянку менеджера у відповідь на моє прохання, не було зроблено відмітку про продаж в гарантійному талоні на обидва куплені вироби. Попри обіцянку менеджера, посилка з товаром не містила копію експертного висновку щодо того, що придбаний мною товар не є холодною зброєю. Таке надіслання, а моє отримання - є протизаконними. Вимушений оформити позов до відправника ФОП згідно Закону Украіни "Про захист прав споживачів"
Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Шановний клієнт! Приносимо вибачення за цю ситуацію. Відмітки в гарантійному талоні відсутні, оскільки ми не вимагаємо його при зверненні в сервісний центр, необхідно лише назвати номер телефону, який залишали при оформленні замовлення. Копії документів, що підтверджують відсутність ознак холодної зброї одразу ж були відправлені на вашу електронну пошту. Ми обов'язково відправимо Вам гарантійний талон з відмітками та копії сертифікатів в бумажному вигляді. З Вами зв'яжеться наш менеджер для узгодження деталей відправки.
Не зрозумів, спираючись на яку частину законодавства зроблена заява "Таке надіслання, а моє отримання - є протизаконними". До пересилки надані предмети обіг яких не заборонено та не підлягає регулюванню. Копія що не засвідчена, винсовку інстутут бокаріусів чи якоїсь експертизи - також не є документом. Це якесь дуже незвичайне тлумачення законодавства.
6 лютого 2022 р. Відповісти
Андрій Ткач рекомендує цей магазин
6 жовтня 2021 р.

Купив: Мультитул Leatherman Surge Black, чехол Molle, Набор бит Leatherman, та інше

Сервісом та якістю товару задоволений - РЕКОМЕНДУЮ!!!
Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за гарний відгук. Нам приємно чути що наші клієнти задоволені співробітництвом з нами. У нас завжди проходять різноманітні акції і діє програма знижок, всю інформацію можете уточнювати у менеджерів відділу продажу. Будемо раді бачити Вас в нашому магазині знову!
Yurii Kviatkovskyi не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 жовтня 2021 р.

Купив: Мультитул Victorinox SwissCard Nailcare (0.7240.T), Замовлення №FNM00012104

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Другий тиждень не надсилають наперед оплачений товар. Уже тричі пройшли три дні "за які відправим" Онлайн-консультанти кожен раз придумують нові труднощі Нікому не раджу купувати в цьому магазині
Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Юрій! Дякуємо що приділили час на написання відгуку. Завдяки таким відгукам, ми знаходимо наші слабкі місця і оптимізуємо роботу магазину. Приносимо вибачення за ситуацію яка склалась, адже один із товарів в Вашому замовленні знаходився на віддаленому складі, тому нам потребувався час для відправлення. Будемо працювати над прискоренням доставки.
Після публікації відгуку інтернет-магазин вирішив проблему зразу. Отже, магазин чесний, тільки, дещо, мало відповідальний по термінах. Купувати можна, бо товар у них хороший. Раджу закладати дельту по часу отримання покупки
8 жовтня 2021 р. Відповісти
Окремо всім рекомендую hotline.ua
8 жовтня 2021 р. Відповісти
Вважаю тему вичерпаною. Не треба вигадувати "один із товарів в Вашому замовленні знаходився на віддаленому складі", бо в замовленні був один товар ;)
13 жовтня 2021 р. Відповісти
Boris Barabash не рекомендує цей магазин
24 червня 2021 р.

Купив: Фонарь-лампа Tramp TRA-190, тент 2,15*2,15 Naturehike, Замовлення №N FNM00005097

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі

Сделал заказ, оплатил. Пришел день отправки, звоню не берут трубку. Что делать?
Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Шановний клієнт! Приносимо вибачення за ситуацію яка склалась. Це трапилось через технічні проблеми із телефонним зв'язком, та зараз вони вирішені. Ще раз перепрошуємо за цю прикрість і вдячні Вам, що приділили час для написання відгуку. Сподіваємося на подальше співробітництво.
Алексей Сысоев рекомендує цей магазин
24 квітня 2021 р.

Купив: Лопата xiaomi

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Хороший магазин. Заказывал лопату-мультитул. Один момент - на сайте магазина написано, что доставка бесплатная, но при при оформлении заказа доставка считается отдельно. Менеджер эту ситуацию исправил. Товар качественный. Магазин рекомендую!
Відповідь представника «Fonarik.ua»
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. Завжди тримаємо обіцянки і працюємо щоб наші клієнти були задоволені! Завітайте до нашого магазину знов!