Купив: кріплення Fenix BC30R
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Микротул gerber
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Ніж Gerber Appelegete Combat Folder, Замовлення №MY00013097
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Ліхтар налобний Fenix HL60RU2
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Gerber Paracord Knive, Замовлення №567434567
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Хотів купити: GERBER BEAR GRYLLS FOLDING SHEATH KNIFЕ

Хотів купити: Ліхтар налобний Fenix HL10 Black

Хотів купити: Нож Ganzo G723
Сподобалося: відвантаження товару

Купив: Poliсe 1812-T6, zoom
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail

Купив: Тактический фонарь Fenix TK09 XP-L HI LED, Замовлення №1001151
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару