Купив: Фонарь Fenix LD09 Cree XP-E2, Замовлення №1004598
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Налобный фонарь Fenix HL05 White/Red LEDs (зеленый) x 1, Замовлення №1001148

Купив: ліхтар Fenix HL23 Cree XP-G2 R5 (золотой), Замовлення №1004794

Купив: Масло Brunox Gun Care
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару
Не сподобалося: асортимент, сервісна підтримка

Купив: Morakniv Outdoor 2000

Купив: Складаний ніж Gerber GDC ZIP Blade (31-001742), Замовлення №23139

Купив: Нож Morakniv Pro S, нержавеющая сталь, 12242, Замовлення №1004527

Купив: Налобный фонарь Fenix HL50 Cree XM-L2 (Т6), Замовлення №1001115

Купив: Складной нож Ganzo G714, Замовлення №1008223

Купив: Налобный фонарь Fenix HL60R Cree XM-L2 U2 Neutral White LED (черный, песочный) (черный)