Купив: IP-камера відеоспостереження TP-Link Tapo C520WS, Замовлення №363986

Купив: Ноутбук Dell 16 DC16255 Carbon Black (H6X84), Замовлення №363865

Хотів купити: Мережевий зарядний пристрій OnePlus SUPERVOOC 80W Power Adapter, Замовлення №№382774
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 9800X3D (100-100001084WOF), Замовлення №363263

Купив: Монітор Lenovo Legion R27qe Gen 2 (68C7GAC3UA), Замовлення №364887

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad 2 6/128GB Wi-Fi Lavender Purple, Замовлення №386552
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) ASUS RT-AX53U, Замовлення №364842

Купив: DDR4 Kingston FURY 16 GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz Beast Black (KF432C16BBK2/16), Замовлення №364898

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Cudy WR3000H, Замовлення №364895

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 2 TB Galaxy Black, Замовлення №364917