Купив: Навушники TWS HUAWEI FreeBuds 7i Pink (55038458), Замовлення №355197

Хотів купити: Квадрокоптер DJI Mavic 4 Pro, Замовлення №372195

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad 2 Pro Wi-Fi 6/128GB Graphite Gray (VHU6128EU), Замовлення №355198

Хотів купити: Електросамокат Ninebot SEGWAY GT3 E (AA.06.02.01.0004), Замовлення №371959

Купив: Портативні колонки JBL Xtreme 4 Blue (JBLXTREME4BLU), Замовлення №355203

Купив: Стилус Lenovo Tab Pen Plus Grey (ZG38C05190), Замовлення №355206

Купив: Смартфон Google Pixel 9 Pro XL 16/256GB Obsidian, Замовлення №355207

Купив: QLED телевізор Hisense 55U8Q, Замовлення №355209

Купив: Блок живлення для ноутбука Merlion для ноутбука HP 19V 4.74A 90W 4.8х1.7мм + каб.пит. (LHP90/19-4.8*1.7/01810), Замовлення №355211

Хотів купити: Кульовий кран (електронний) Ajax WaterStop 3/4" black