Відгуки про Комп'ютерний Всесвіт

lana58566 не рекомендує цей магазин
31 жовтня 2020 р.

Купив: катридж canon, Замовлення №30648

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: асортимент, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка

4 дні відправляли заказ. про такі довгі сроки не попередили. на 5-ий вислали по схемі адреса-склад. за курєра получається я маю доплачувати бо вони не соезволили підійти самі до відділення. трубки не беруть. погодилися вернути кошти після того як я отримаю заказ і верну його))!! Десятою дорогою їх обходьте.
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Доброго дня, lana58566 Ви трішки лукавити говорячи про 4 дні, але це так вже історія...По доставці, так все вірно у нас доставка до 1000 грн є платною за рахунок отримувача й відправка відбувається Адрес-Віділення. Просимо вибачення, що не змогли задовільнити Вашу потребу. Просимо не тримати на нас образи, гарного Вам дня
Сергій Завірюха не рекомендує цей магазин
22 жовтня 2020 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) D-Link DIR-300A, Замовлення №30085

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Не рекомендую,купляти цю модель в їхньому магазині,продали б/у під виглядом нового,ще була наклейка з назвою їхнього магазина на роутері,глючить постійно обриває інтернет
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Доброго дня, Сергій Завірюха. Так дійсно даний товар залишився лише "вітринний" і тому була наша наклєйка на даному товарі. Нам прикро за те що трапилось. Якщо ж даний товар працює не коректно, у Вас є можливість повернути даний товар. Вибачте нас за цей випадок, надіємось на Ваше розуміння. Повертайтесь
naz95naz не рекомендує цей магазин
15 жовтня 2020 р.

Купив: Термопаста Arctic MX-4 2019 Edition 4g (ACTCP00002B), Замовлення №29688

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Доброго дня, naz95naz! Будь ласка, вибачте нас за непорозуміння! Нам дуже шкода, що Ви втратили час і підвели клієнта. Нами було допущено кілька грубих помилок, нам дуже шкода, вибачте! При наступній покупці ми Вам зробимо хороший бонус. Гарного дня!
Уже 19 жовтня. Так і не дочекався...
19 жовтня 2020 р. Відповісти
black3383 не рекомендує цей магазин
26 вересня 2020 р.

Хотів купити: Смартфон Xiaomi Redmi Note 8T 3/32GB Blue, Замовлення №28776

Сподобалося: відповідність ціни

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент

За 15 лет покупок в интернете более безразличных, безответственных менеджеров ( Христина и Андрей) не встречал. Всегда магазин хочет продать товар клиенту, то что творится в етом магазине - с точностью наоборот. Чтоб не расписывать тут мемуары (так как закончилась неделя безрезультатного общения) никому не советую связываться с этим магазином если нервы и времья вам дороже.
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Здравствуйте, black3383! Пожалуйста, простите нас за недоразумение! Нам очень жаль, что Вы потеряли время и подвели клиента. По ошибке Ваш резерв был снят и телефон продан другому покупателю, который сделал заказ почти одновременно с Вами. Нами допущено несколько ошибок, нам очень жаль. Извините нас, пожалуйста, за неудавшуюся покупку и потраченное время. Мы желаем Вам хорошего настроения и удачи! Уверены, что с хорошим настроением все Ваши покупки будут удачными :)
vlodko рекомендує цей магазин
26 вересня 2020 р.

Купив: Монітор Lenovo ThinkVision T32p-20 Black (61F2GAT2UA), Замовлення №28769

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі

Не сподобалося: оформлення замовлення

Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Всі б так... Наші клієнти знайшли час і поділилися своїм досвідом! :) vlodko, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Завжди сюрприз: від кого саме прийде «лист» з розповіддю, ще більший сюрприз - з якою саме :) Але радіємо щоразу дуже сильно! Здається, рекомендація - це просто, але за кожним відгуком - індивідуальність, характер, доброзичливість і трошки думок про нас :) Бажаємо Вам чарівного настрою і здійснення мрій! До зустрічі! :)
Yuriy не рекомендує цей магазин
2 вересня 2020 р.

Купив: Sony PS4 Dualshock 4 V2 Jet Black Fortnite (9950400), Замовлення №27616

Сподобалося: відповідність ціни

товар оплатил на 10000грн и жду третий день отправку. дозвониться в магазин не могу
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Yuriy, доброго дня! Вибачте нас, будь ласка, за незручності. Товар Вам доставлений і успішно отриманий Вами. Приємного користування. Повертайтесь з хорошим настроєм, дякуємо за покупку!
23041967 рекомендує цей магазин
31 серпня 2020 р.

Купив: Принтер HP LaserJet Pro M102a (G3Q34A)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі

Не сподобалося: замовлення через корзину, асортимент

Самое человеческое отношение к клиентам - пока разбираешься с товаром, всегда можно отдохнуть в самом магазине (присесть, подышать, остудиться/нагреться). Все продавцы, с которыми имел дело, не дают товарам незаслуженных оценок, в т.ч. не скрывают слабых сторон товара. Компетентность у продавцов достаточная, в интересы клиента вникают, товар не навязывают. Много чего у них купил, и ни разу не напоролся.
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
23041967, большое спасибо за доверие и за то, что нашли время и поддержали нас! Принимать в подарок время и добрые слова очень приятно! Мы желаем Вам замечательного настроения и удачи! Возвращайтесь, будем рады! :)
Виталий Берёза не рекомендує цей магазин
15 серпня 2020 р.

Купив: GIGABYTE Z490 VISION D, Замовлення №25991

Сподобалося: відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Виталий Берёза, пожалуйста, извините нас! Нам очень жаль, что и не смогли выполнить Ваш заказ. К сожалению действительно случилось недоразумение с поставщиком, перепутал и отправил нам другую модель. Мы в свою очередь не заметили различие (в одни букве), поскольку в день через склад проходит большое количество товара. Соответственно (к сожалению) Вам была отправлена ??другая материнская плата. Нам очень жаль, но у нас не было ни малейшей мысли Вас обманывать. Что касается возвращении средств, к сожалению произошла задержка с платежной системой которой мы работаем, поэтому деньги возвращались немножко дольше обычно. Но мы все решили и деньги Вам успешно возвращении. Понимаю оправданий нам нет, но все же просим Вас пониманием отнестись к такой досадной ситуации. Скидка на будущую покупку уже ожидает Вас. Мы желаем Вам хорошего настроения и удачи! Уверены, что с хорошим настроением все Ваши покупки будут удачными :)
В итоге вернули деньги?
14 лютого 2021 р. Відповісти
Виталий Берёза відповів на коментар BestBuyer
Вернули, но нервы и потраченное время не вернуть... Для себя добавил в ЧС этот магазин.
14 лютого 2021 р. Відповісти
Петро Вітер не рекомендує цей магазин
9 липня 2020 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Mi 9T 6/64GB Red

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент, повернення товару

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка

Зробив замовлення через сайт в пятницю. Зателефонували і сказали що відпралять в вибраний магазин з понеділка, так як в вибраному магазині товару не було в наявності. Дочекавшись середи знову написав їм на мейл, та подзвонив за вказаним телефоном. Товар так і не був відправлений, тому що хтось, щось перепутав. Не перша але точно остання моя покупка в цьому магазині Намарно потрачений час...
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Петро Вітер, деталізуйте будь ласка, підкажіть номер Вашого замовлення?
25230 від 4.07.20
10 липня 2020 р. Відповісти
Замовлення доїхало до точки видачі на сьомий день. Крім довгого очікування все решта в порядку.
11 липня 2020 р. Відповісти
_AQUAPLUS_ не рекомендує цей магазин
30 травня 2020 р.

Купив: Монітор NEC E233WMi White (60004377)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: замовлення через корзину, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
_AQUAPLUS_, добрый день! Жаль, что Вы разочарованы. Простите нас за неудобства, пожалуйста. Надеемся, что время расставит все по местам, и Вы все же будете в восторге от Вашего нового монитора. Желаем хорошего настроения и удачных покупок!