Відгуки про Комп'ютерний Всесвіт

Гість не рекомендує цей магазин
16 березня 2020 р.

Хотів купити: Ноутбук Dell G7 7790 Grey (G77716S3NDW-61G)

цена товара не соответствовала заявленной на hotline. Очень жаль. Хотела купить ноутбук. Теперь пойду в другой магазин. Разочарована. Зачем вы обманываете?
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Татьяна Рекуха, деталізуйте будь ласка?
cveto4ek1985 рекомендує цей магазин
15 березня 2020 р.

Купив: LCD телевізор (LED) Xiaomi Mi TV 4A 32"

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Заказала в интернет магазине телевизор. Через пол часа перезвонил менеджер сказал, что такой телевизор есть в наличии в магазине моего города. Очень понравилось обслуживание мне его показали, все проверили, предложили увеличить гарантию. Отличный сервис, отличный магазин. Спасибо!
mucho_z рекомендує цей магазин

Купив: Навушники з мікрофоном Logitech Stereo Headset H110

Хороший магазин )) Менеджер связался довольно быстро. Гарнитура была в наличии, цена актуальная. Самое приятное что доставка на магазин Бесплатно. Приехала через дня 3 . Пришел в магазин проверили и там же оплатил )) Ещё и оформили бонусную карту )) Буду ещё заказывать)
artys Nk рекомендує цей магазин

Купив: Телевизор Mi TV 4S 55

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Заказал телевизор на сайте. В течении дня со мной связались по телефону, уточнили мой заказ. Оказалось, что уже на следующий день я мог прийти и забрать свою покупку в магазине. Телевизором доволен, помогли донести до автомобиля. Очень дружелюбные продавци. Буду рекомендовать своим друзьям
Anton Tonik рекомендує цей магазин
14 березня 2020 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 7a 2/32GB Gold

Сподобалося: відповідність ціни

Норм телефона, магазмн тоже. Продавец немного путался в характеристиках
Orli рекомендує цей магазин
13 березня 2020 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A3 2017 Gold (SM-A320FZDD)

Я купила свой телефон Samsung galaxy A3 2017 в Компьютерном Всесвите и очень довольна им по сей день, компания работает на отлично, не первый день их клиент.
Olga2211 рекомендує цей магазин
13 березня 2020 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A30 2019 SM-A305F 3/32GB Blue (SM-A305FZBU)

Телефон супер, спасибо магазину!
karleonenaza90 рекомендує цей магазин
6 березня 2020 р.

Купив: Ноутбук HP Pavilion Gaming 15 (8NF73EA)

Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
karleonenaza90, дякуємо за рекомендації і позитивний відгук. Хоч Ви і нічого не написали, але ми впевненні, що Вам все сподобалось! Також ми переконані, що Ви обов'язково до нас повернетесь і наступний Ваш відгук буде переповнений хорошими словами :)
levkovychmykola рекомендує цей магазин
5 березня 2020 р.

Купив: LCD телевізор (LED) LG 43UM7100, Замовлення №20543

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Якісне обслуговування, вчасна доставка
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
levkovychmykola, дякуюємо! Ніби і коротко, але скільки позитиву у цих словах.... Бажаємо Вам гарного настрою, хай Вам щастить! До зустрічі!
Богдан Сергійович рекомендує цей магазин
23 лютого 2020 р.

Купив: Pioneer APS-SL3N-256

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення через корзину

Чудові хлопці, україномовні торгові представники, доставка прийшла наступного дня, жодних нарікань. Єдине що можу сказати (швидше не юзерам, а особисто представникам магазину) - сайт варто переробити, я вже не кажу про дизайн, чи нормальну імплементацію платіжних систем, а хоча б виправте помилки. Дякую за доставку, ви - чудові, бажаю вам успіхів у бізнесі :-)
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Богдан, ми Вам дуже вдячні за довіру і дуже приємну дружню підтримку! Наша команда щоденно працює над сайтом, робимо все, щоб Вам було зручно і просто! Бажаємо Вам гарного настрою, здійснення усіх мрій і тільки гарних новин! Повертайтеся, будь ласка! :)