Відгуки про Click.ua

Vladimir Y рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Акумулятор Panasonic Eneloop AAA/HR03 NI-MH 750 mAh, Замовлення №312665

Гарний магазин , ввічливі та професійні менеджери. Працюють швидко та коректно. Рекомендую звертатися.
Відповідь представника «Click.ua»
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми цінуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. З повагою, Click.
n2mzk679gv рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Стиснене повітря ColorWay для очищення оргтехніки 300 мл (CW-3330), Замовлення №37974

Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! З повагою, Click.
Vaalsorym рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: Motorola Moto G57 Power ( Corsair Green ) , Замовлення №306390

Святослав Квасневский рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Кабель usb type b, Замовлення №314672

Замовив кабель для зв'язку з дбж(тип в) доставили на наступний день, те що хотів, телефонували, оператор була ввічлива, приємно уточнила замовлення. Рекомендую до співпраці
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви відзначили швидку доставку та роботу менеджера — для нас це справді важливо. З повагою, Click.
Дмитро_Воронін рекомендує цей магазин
29 січня 2026 р.

Купив: Екшн-камера DJI Osmo 360 Action Camera Adventure Combo (CP.OS.00000442.02), Замовлення №313896

Задоволений сервісом магазину, доставили вчасно, товар прийшов добре упакований на наступний день новою поштою. Сама камера і комплектація фантастична.
Відповідь представника «Click.ua»
Щиро дякуємо за Ваші приємні слова! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. З повагою, Click.
Анастасія Орчаківська рекомендує цей магазин
28 січня 2026 р.

Хотів купити: фен для тварин BaByliss Фен Pro Caruso 2400 Вт. (BAB6520RE)

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Дуже сподобався магазин, надзвичайно швидка доставка! Дуже приємна дівчина швидко зателефонувала, щодо підтвердження замовлення, була дуже люб?язна і уважна. Щира рекомендація!
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо вам за відгук і теплі слова про наш магазин Нам дуже приємно, що ви відзначили швидку доставку та роботу менеджера — для нас це справді важливо.Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку та готові допомогти. З повагою, Click.
Ілона Шевченко рекомендує цей магазин
28 січня 2026 р.

Купив: Клавiатура бездротова Maxxter KBGW-3C01-UA White, Замовлення №314043

Дуже швидка доставка.
Пролєєв Володимир рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Купив: Сетевое зарядное устройство Grand-X (1xUSB 5В/2.1А) Black (CH-03B), Замовлення №314064

При оформлення замовлення, менеджер магазину оперативно звязався зі мною та змістовно обговорив місце доставки товару. Дякую за ввічливість та професіоналізм працівника. Команді магазину бажаю міцного здоров'я та вдалих маркетингових рішень!!!
Відповідь представника «Click.ua»
Щиро дякуємо за Ваші приємні слова! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашим сервісом! З повагою, Click.
Salvation не рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Хотів купити: тепловентилятор керамічний Dreo DR-HSH028, Замовлення №313514

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

замовив в магазині, написано, що є в наявності, надіслали смс, що "надішлемо вчасно", через день менеджер зателефонував та сказав, що немає в наявності. Добре, що не зробив предоплату.
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня! Вибачте за ситуацію — через технічну помилку на сайті товар відобразився як наявний. Ми вже працюємо над виправленням актуальних залишків. Дякуємо за розуміння! З повагою, Click.
Тетяна Зелена рекомендує цей магазин
26 січня 2026 р.

Купив: Тостер Philips HD2581/00, Замовлення №309920

Купила тостер Philips HD2581/00. Товар був в наявності, швидко відправили. Товаром і магазином задоволена. Рекомендую
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Ми цінуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. З повагою, Click.