Відгуки eStore.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин eStore.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.6 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 65 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    95% 5% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 6% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    63% 5% 32%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    90% 5% 5%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    78% 1% 21%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    25% 1% 74%
  • Сервісна підтримка організована добре
    33% 1% 66%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    85% 15% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
14
22
53
270
Негативні
3
6
12
33
На основі покупки
15
26
58
273
Усі відгуки
17
28
65
303
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.2
9.3
8.6
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 00000167535
MacBook Pro 13” 256GB Space Gray 2020
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказ обработали оперативно, в назначенное время забрала с магазина в тц Globus, очень вежливые и приветливые продавцы, помогли настроить все и проверить.

Apple AirPods Pro with MagSafe Charging Case
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Пользуюсь 2 недели, держат заряд отлично! Магазином довольна, продавцы классные)

Apple AirPods 3 (MME73)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Дуже не рекомендую цей магазин.

Я придбав Apple AirPods Pro 19 лютого. Я зразу ж звернув увагу, що система показувала, що річна гарантія від Apple закінчується в грудні 2022 року, так, начебто навушники були активовані в грудні 2021, але я вирішив, що не буду на це звертати уваги (як виявилось, дарма). Також, з першого дня я помітив, що кейс швидко розряджається. Після повного заряджання мені вистачало заряду кейсу і навушників загалом на 3-4 дні при використанні навушників не більше, ніж 2 розгорнути

Відповідь представника «eStore.ua»

Добрий день, Jackinets!

Перепрошуємо за поставлені незручності.
Ми ознайомились з Вашим питанням, дійсно, гарантія на пристрій може відрізнятися в налаштуваннях від фактичної дати покупки. Це зв'язано з тим, що гарантія стартує від дати покупки постачальником за кордоном, однак у Вас гарантія починається від дати покупки в нашому магазині.

Стосовно роботи навушників та кейсу, виробник пише на своєму сайті що робота може бути до 24-х годин, фактична робота відрізняється у кожного розгорнути 

Apple AirPods Pro with MagSafe Charging Case (MLWK3)

  • 27 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хочу выразить огромную благодарность парням из ТЦ Глобус, магазин есторе.
Купил 23.05.2022 iPhone 12 64GB Black а так же стекло помогли выбрать и приклеили.
Все адекватные, остался очень доволен.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 травня 2022 р.
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни

В зв'язку зі зміною курсу ціна змінилась з 6899 до 8359. В зв'язку з ситуацією в країні все можна було б зрозуміти, але на сайті вони змінили ціну лише через тиждень і все рівно вказали меншу вартість, 7999.

Відповідь представника «eStore.ua»

Доброго дня!
Перепрошуємо за поставлені незручності.
Дійсно, ціна виросла через значне підвищення курсу валют, наші менеджери намагались з Вами зв'язатися, однак Ви не відповідали, ми відправили вам смс з інформацією.
Наш менеджер повторно зв'язався з Вами через декілька днів та запропонував урегулювати ситуацію, на жаль Ви відмовились від запропонованих варіантів.
Ще раз перепрошуємо, Вам гарного дня!

Apple Watch Series 3 GPS 38mm
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вирішив замінити свій старий телефон на новий, зателефонував на гарячу лінію, проконсультувався стосовно яку модель вибрати, допомогли, оформили замовлення та повідомили де і коли забрати. Телефон був у наявності через декілька годин в магазині на майдані. Приїхав, подивився, та отримав своє замовлення.
Все класно, телефон уже у мене, рекомендую магазин)

Номер замовлення: 00000032763
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зараз купив навушники наступного покоління Sony WF-1000XM4. Привезли швидко. Проінформували про "OPEN BOX" і це вплинуло на мій вибір, взяв нові. Дякую за це.

Номер замовлення: 800235954
Наушники Sony WF-1000XM4 Black (WF-1000XM4)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купила в цьому магазині собі ноутбук для роботи, все було дуже просто.
Від замовлення до видачі пройшло буквально пів дня. В магазині також пропонували додаткові аксесуари та послуги, відчутно що в магазині дорожать клієнтами))

Номер замовлення: 32504
MacBook Air M1 Space Grey
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Підбирала хаб для свого ноутбука, довго вагалась з вибором через велике різноманіття моделей, але в магазині мені допомогли підібрати модель з урахуванням моїх потреб, окреме дякую за консультацію!
Хаб працю справно, все добре.
Можу рекомендувати магазин.

Номер замовлення: 32508
Хаб satechi aluminium type-c
  • Вам допоміг цей відгук?