Відгуки ALLO.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ALLO.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.9 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 699 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    85% 8% 7%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    78% 17% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    54% 5% 41%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    78% 11% 11%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    54% 17% 29%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    18% 16% 66%
  • Сервісна підтримка організована добре
    36% 21% 43%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    62% 37% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
6
104
430
3770
Негативні
42
114
269
3729
На основі покупки
33
184
620
6674
Усі відгуки
48
218
699
8288
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
4.1
6.3
6.9
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
сервісна підтримка
умови оплати
відповідність ціни
наявність
відвантаження

После моего заказа на следующий день связался менеджер магазина" АЛЛО" дал подтверждения заказа и уточнил условия , дату прибытия заказа в точку выдачи . Прошло два дня и опять звонит менеджер магазина "Алло" и говорит что товара нет в наличии и заказ отменяется . После звонка я опять захожу на сайт компании и какое было моё удивление что товар в наличии на сайте как был так и есть . Магазин не рекомендую , на сайте информация не соответствует действительности. Менеджер который подтвердил заказ розгорнути

Відповідь представника «ALLO.ua»

Доброго дня. Приносимо вибачення за незручності, обов'язково розберемося в цій ситуації. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для детальної перевірки та вжиття відповідних заходів щодо покращення якості нашої роботи.

Точильний верстат Точильний верстат Tekhmann TBG-6008
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
повернення товару
сервісна підтримка

Вже залишав тут відгук, але ситуація все "краще" і "краще".

Почну з короткого опису ситуації:
На початку березня в мобільному телефоні почала відмовляти кнопка-відбиток пальця, потім буквально через тиждень повністю перестала працювати кнопка блокування телефону.
Згодом в середині березня звернулися в магазин Алло, де був придбаний. Почули відмову взяти телефон на обслугування і що "нічого зробити не можуть" (або скоріше не хочуть), бо воєнний стан.
Згодом телефон почав глючити - розгорнути

Відповідь представника «ALLO.ua»

Доброго дня. Приносимо вибачення за незручності. Просимо Вас детальніше описати ситуацію на електронну адресу britan@allo.ua із зазначенням Ваших контактних даних адресою магазина або номером замовлення щоб ми змогли розглянути дану ситуацію.

Xiaomi Mi 11 Lite 6/64GB Bubblegum Blue

  • 18 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність

Ні ціна ні наявність не відповідає дійсності.
Все видно у скріншотах, дату також. Очікував цілий день в надії що інформація оновиться.

Відповідь представника «ALLO.ua»

Доброго дня. Приносимо вибачення за незручності. На сайті Алло вказана коректна інформація, просимо Вас ознайомитись на нашому сайті з актуальною ціною товару: https://allo.ua/ua/products/mobile/samsung-galaxy-s21-fe-6-128-gray-sm-g990bzadsek.html

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

18.05.22 зробив замовлення 301554983 з оплатою частинами. Потім побачив, що якщо при 100% оплаті діє подвійна акція - нараховуються бали Fishka і Алло гроші. Скасував те замовлення через колл-центр (запис розмови можна прослухати), через пошту активував участь в програмі Алло гроші і зробив діюче замовлення з 100% оплатою. Кошти Fishka прийшли, а Алло не прийшли. Телефоную 18.06.22 в колл центр, а мені співробітник розказує що такої акції не було і якщо в мене немає скріншота з сайта то я це розгорнути

Відповідь представника «ALLO.ua»

Дякую за ваш відгук!
Зв'язались з Вами в телефонному режимі.
З повагою Алло.

Номер замовлення: 301555067
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Ситуація слідуюча: почну з того, що вже давно, багато років є клієнтом(до цього випадку, тепер – ні), та купував в цій мережі багато товарів, в тому числі – не дешевих.

вирішив я придбати собі автопилосос(та інші дрібні товари для авто). Додав до корзини і замовив до магазину на Лаврухіна. Прийшов забирати, мене запитали чи доставати з коробки. Я відповів що можна лише дістати і перевірити чи він включається. Це зайняло 5 секунд. Прийшовши додому почав розпаковувати пилосос і я побачив розгорнути

Відповідь представника «ALLO.ua»

Добрий день. Ми працюємо відповідно до законодавства України. Повернення товару здійснюється згідно із Законом «Про захист прав споживачів». Також ми завжди намагаємося йти назустріч Клієнту, де це можливо. Нам дуже шкода, що у Вас склалася така думка щодо нашої компанії. Також ми завжди рекомендуємо перевіряти пристрій при отриманні. Якщо ж дефект було виявлено вже після винесення замовлення за межі пункту видачі, то повернення/обмін можливе лише на підставі укладання авторизованого сервісного розгорнути 

Номер замовлення: 500227824
Автопылесос 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01)

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
повернення товару
сервісна підтримка

Замовляв товар на подарунок, спершу була заминка з доставкою і товар доставили мені не в зазначений день, а вже на саме свято 11-го лютого.
Щодо упаковки, а бо ж зовнішнього вигляду товару нарікань не було.
Протестували товар вже через день і зрозуміли що він бракований, не виконує необхідних функцій.
В той же день поїхали до найближчого магазину Алло, щоб повернути кошти за брак, а бо ж хоч здати по гарантії. В магазині забрати товар відмовились, сказали оскільки була адресна доставка вони розгорнути

Відповідь представника «ALLO.ua»

Доброго дня. Приносимо вибачення за незручності обов'язково розберемося в цій ситуації. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для детальної перевірки та вжиття відповідних заходів щодо покращення якості нашої роботи

Пылесос Clatronic BS 1307 A Lilac
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

Ні в якому разі не рекомендую замовляти Товар у магазинах АЛЛО! .

Відразу хочу доповнити, щоб було зрозуміло, замовляв в АЛЛО постійно Айфони від 5S до 12Pro та ще чимало телефонів типу Xiaomi для своїх близьких та знайомих. Раніше також були ньюанси, але все вирішувалось шляхом певних переконань щодо своїх прав по факту в магазині, щось доводячи продавцям, але зара не про те.

Крайнє замовлення від 12.06.2022 #500228759, яке я зробив - це дитячий велосипед мод. Ninebot Kids Bike 16”. розгорнути

Відповідь представника «ALLO.ua»

Доброго дня. Приносимо вибачення за незручності. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для детальної перевірки та вжиття відповідних заходів щодо покращення якості нашої роботи.

Номер замовлення: 500228759
Велосипед Ninebot Kids Bike 16\\\'\\\' для мальчиков Blue

  • 12 червня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність

Замовив телефон 07.06.22.Телефон був у наявності, Запланована дата доставлення 10.06.22. Зателефонували мені 11.06 і повідомили, що телефона немає
У відповідь на моє запитання відповіли, що телефон був представлений в обмеженій кількості за уцінкою і скоріш за все на товарі було знайдено пошкодження,, яке не сумісне з продажем.
Тобто, виходить так, що точної причини вони не знають. Не професійно якось працюють.

Відповідь представника «ALLO.ua»

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливий зворотний зв'язок. Ми обов'язково врахуємо Ваше зауваження. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для детальної перевірки та вжиття відповідних заходів щодо покращення якості нашої роботи.

Номер замовлення: 301579095
Xiaomi Redmi 8 4/64 Onyx Black

  • 10 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Приобретал геймпад для консоли PS5, не давно он вышел из строя. Обратился в один из ближайших магазинов по поводу гарантии, получил ответ что сейчас они не принимают такой товар по гарантии, и вещите его сами в сервисный центр. Для чего? Для того что бы мне дали акт о невозможности ремонта, что бы потом приехать опять в магазин?

Відповідь представника «ALLO.ua»

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливий зворотний зв'язок. Ми обов'язково врахуємо Ваше зауваження. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для детальної перевірки та вжиття відповідних заходів щодо покращення якості нашої роботи.

Геймад Sony DualSense
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 червня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність

Зроблено замовлення на сайті Samsung Galaxy M32 6/128Gb. Оператор передзвонив оперативно і уточнив всі деталі. Була домовленість, що телефон надійде у магазин 07.06.2022. 07.06.2022 зателефонували в кінці дня у магазин. Продавець сказав, що телефон ще в дорозі. Сьогодні 08.06.2022 р. з магазину надійшла інформація, що замволення відміняється, бо телефону немає в наявності. Оскільки телефон придбавався у подарунок до певної дати, то непрофесіоналізм і омана персоналу викликала обурення і лише розгорнути

Відповідь представника «ALLO.ua»

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливий зворотний зв'язок. Ми обов'язково врахуємо Ваше зауваження. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для детальної перевірки та вжиття відповідних заходів щодо покращення якості нашої роботи.

Номер замовлення: 106621823
Samsung Galaxy M32 6/128Gb BLACK (SM-M325FZKGSEK)
  • Вам допоміг цей відгук?