Купив: LG F2WV3S7N6E, Пральна машина автоматична LG F2WV3S7N6E, Замовлення №10790
Хотів купити: Мультипіч (аерофритюрниця) Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L MAF02 (BHR4849EU)
Купив: 3D-принтер Bambu Lab A1 Mini, Замовлення №№ 9145
Купив: водонагрівач Willer PU10R Optima Mini, Замовлення №7953
Купив: Духовка електрична Gorenje BPSA6747A08WG, Індукційна варильна поверхня Gorenje GI6401WSC, Замовлення №25062024
Купив: Електрочайник Bosch TWK8611, Замовлення №21248
Купив: Samsung RB38T675EEL, Замовлення №20992
Купив: Газова варильна поверхня Whirlpool GMT 6422 AN, Замовлення №59001058981258
Купив: Портативна колонка JBL Xtreme 3 Black (JBLXTREME3BLK), Замовлення №59001045698668
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry Oven & Grill FW501 (FW501815), Замовлення №20871