Відгуки про TENDO.com.ua

Aleksandr953 рекомендує цей магазин
4 червня 2026 р. На модерації

Купив: 4561, №4561, Замовлення №4561

Євгеній Ревчук не рекомендує цей магазин
3 червня 2026 р.

Хотів купити: Пральна машина автоматична Gorenje WNGPI61SBS 1 шт.10700 ₴, Замовлення №4570

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Ціна на 1000 грн дорожча від заявленої. Товар треба чекати 7 днів.
Відповідь представника «TENDO.com.ua»
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, контактний номер телефону, або якісь контактні дані, щоб ми могли розібратися в ситуації.
Представник магазину «TENDO.com.ua»
4 червня 2026 р. Відповісти
максим мокану не рекомендує цей магазин
2 червня 2026 р. На модерації

Хотів купити: Холодильник, пральна машина , Замовлення №4533,4521

Обіцяна доставка по Києву,так і не приїхала. Чекав пів дня. Передзвонив в офіс,там відповіли, що оскільки холодильник був з дефектом, то везти пральну машинку вони не будуть. Привезти можуть пралку в середу, а холодильник через тиждень в суботу. Передзвонити вони і не думали, щоб я дарма не чекав пів дня. Просто змарнували мій час. Довелось відмовитись від покупок, і шукати в іншому місці. Необов'язкові і безвідповідальні.
0994041816
4 червня 2026 р. Відповісти
Стас Денисенко рекомендує цей магазин
14 квітня 2026 р.

Купив: 3D-принтер Bambu Lab H2S AMS Combo (PF003-S+SA007), Замовлення №3987

Все добре, все приїхало, все працює. Дякую. Це другий принтер куплений тут.
Відповідь представника «TENDO.com.ua»
Дякуємо за довіру та чудовий відгук!
bbohdanek рекомендує цей магазин
15 лютого 2026 р.

Купив: Edifier R1280DBs Brown, Замовлення №3386

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Купляв акустичну систему. Все добре, зв'язалися, зорієнтували по термінам відправки і відправили як обіцяли. Єдине що ціна з хотлайном не сходиться, оскільки практично на всі форми оплати є певна комісія, але для мене то було не критично
Щиро дякуємо за відгук!
Сергей Пилипчук рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Плита газовая Beko FBSM62530DXMS, Замовлення №3316

Хороша фірма. Чудові менеджери. Все розказали і підказали. Був маленький нюанс, але передзвонили і попередили, що мене дуже ПРИЄМНО ВРАЗИЛО. Забрав своєчасно. Поставив. Працює. Дружина задоволена. Рекомендую
Відповідь представника «TENDO.com.ua»
Дякуємо вам за відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишились задоволені покупкою.
Андрей рекомендує цей магазин
31 січня 2026 р.

Купив: Праска з парою Philips DST8020/20, Замовлення №3085

заказал 19/1/2026 отправили 28.01. но так было оговорено изначально. чека и гарантийки не было.
Дякуємо вам за відгук!
Artur Arakelyan рекомендує цей магазин
24 грудня 2025 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Samsung RF48A400EB4, Замовлення №№ 26950

Відповідь представника «TENDO.com.ua»
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Serhii Shylo рекомендує цей магазин
14 грудня 2025 р.

Купив: Пилосос миючий з аквафільтром Bosch Serie 4 BWD421PET, Замовлення №714721

Дякую магазину, все пройшло чудово! Пилосом задоволені.
Відповідь представника «TENDO.com.ua»
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Будемо раді наступним замовленням!
Toha Yurich рекомендує цей магазин
7 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №Замовлення № 27213

Відповідь представника «TENDO.com.ua»
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук!
Замовив зарядну станцію EcoFlow DELTA 2. Брав товаришу для дому. Менеджер ввічливий та професійний. З урахуванням найнижчої ціни на ринку яку знайшов на той час, отримав знижку. Товар прийшов швидко з чеком та гарантією. Станція вже працює. Дякую!
7 грудня 2025 р. Відповісти