Відгуки про NewTime.ua

Macs рекомендує цей магазин
5 грудня 2024 р.

Купив: Бездротовий зарядний пристрій Apple MagSafe Charger 2m 25W (MX6Y3), Захисне скло Monblan для камери iPhone 16 Pro/16 Pro Max Metal Ring Series - Natural Titanium, Захисне скло конфіденційності Monblan для iPhone 16 Pro Max, Портативна зарядна станція Anker SOLIX F2000 (PowerHouse 767) 2048Wh | 2300W, Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Desert Titanium (MYX23), Замовлення №1056-181124 та 7032-17112

Дуже швидко прийняли та виконали замовлення! Весь замовлений товар повністю новий, оригінальний і відповідає опису на сайті! Дуже відповідальний магазин щодо виконання замовлень (розпаковку товару ведуть на відео якщо потрібне встановлення аксесуарів таких як захист смартфону) та спілкуванні з клієнтами! Надали чітку інформацію щодо вибору зарядної станції!
Іван Шовкович рекомендує цей магазин
27 вересня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Space Black Late 2023 (MRW13), Замовлення №5072-270924

Купував вже декілька разів техніку (ноутбуки) дуже приємно здивувала швидкість, обробка замовлення/ гравіювання / відправка буквально за декілька годин. І окремо сапорт ввічливо дуже швидко і купа рекомендацій які дійсно були важливими.
Ірина рекомендує цей магазин
25 вересня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 14" Silver Late 2023 (MRX63), Замовлення №6026-140924

Вдруге прийшла в цей магазин після успішної покупки ноутбуку у вересні. Зіштовхнулася вдруге з жахливим обслуговуванням та повною відсутністю сервісу. Мені сказали по телефону, що можна розрахуватися доларами готівкою, а по факту вони не прийняли мою оплату тому, що купюри мають бути випущені з 2006 року (про що менеджер не сказав по телефону). І мені відмовили. Витратила на це свій час, при тому що чекала ще додатково пів години, щоб привезли інший товар зі складу, прийшла у заявлений менеджером час, бо перший товар виявився бракованим на корпусі. Прийшла у свій день народження і пішла з жахливим настроєм. Нікому не рекомендую цей магазин, якщо цінуєте свій час, тут вас не цінують як клієнта і не поважають. Не клієнтоорієнтовані зовсім.
12 січня 2025 р. Відповісти
Cat13 рекомендує цей магазин
23 серпня 2024 р.

Купив: Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter (MUF82) з підтримкою 4K в 60 Гц; Чехол Apple iPhone 14 Pl, Замовлення №1005-190824

Просто придбав те що хотів, була гарна ціна, швидко відправили, все пройшло гарно
Павло рекомендує цей магазин
30 червня 2024 р.

Купив: Spigen iPhone 15 Pro Mag Armor MagFit, Navy Blue, Чохол для смартфона Spigen iPhone 15 Pro Mag Armor MagFit, Navy Blue (ACS06737), Замовлення №6032-290624

Замовлення оформив через Кошик, дуже швидко зі мною зв'язалися підтвердити інформацію. Відправили через пару годин, що є круто, в наш час мало хто так може (хоче). Отримав на пошті наступного дня. Товар оригінал, якість відмінна, вартість була найнижча по Україні. Всім задоволений, рекомендую!
Андрій рекомендує цей магазин
15 червня 2024 р.

Купив: Чехол Macally Protective Case and Stand Brown for iPad Pro 11, Замовлення №#5063-140624

Вперше замовляв на цьому сайті і дуже задоволений обслуговуванням. На Newtime відправили чохол вже через декілька годин після підтвердження замовлення з оплатою при отриманні. Сайт до речі дуже якісно зроблений, але добре було б додати можливість залишати відгук для товару.
Відповідь представника «NewTime.ua»
Вдячні Вам за оцінку нашої роботи! Будемо раді новим вашим зверненням!
ОiB рекомендує цей магазин
6 червня 2024 р.

Купив: MacBook Air 15, Ноутбук Apple MacBook Air 15" M3 2024 Silver (MXD23), Замовлення №3039-050624

Дякуємо за відгук)
atticat рекомендує цей магазин
4 березня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15" M2 Starlight 2023 (Z18R000PS, Z18R000T1), Замовлення №030324/7013

Единственный магазин в Киеве, который смог достать кастомный MacBook Air в воскресенье день в день(обзвонил штук 10). Привезли уже через пару часов, поехал осмотрел и забрал. Приятные сотрудники, дали возможность вскрыть и осмотреть запломбированную коробку до полаты - респект. Помогли подобрать аксессуары. Оплата в USDT прошла без проблем. Буду обращаться ещё
Відповідь представника «NewTime.ua»
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашої роботи!
Andrii Bilokoz рекомендує цей магазин
1 лютого 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 1TB Blue Titanium (MU7K3), Замовлення №260124/14

Фаховість, сервіс, привітність, компетентність співробітників. Відмінне розташування магазину. Швидка доставка.
Відповідь представника «NewTime.ua»
Ми раді, що змогли допомогти Вам. Вдячні за відгук)
Yura Li рекомендує цей магазин
20 січня 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Venu 3 Slate Stainless Steel Bezel with Black Case and Silicone Band (010-02784-01/51/41), Замовлення №4058-180124

Ввічливий консультант надав всю інформацію, відповів на багато моїх запитань. Доставили в домовлений термін. Все працює. Рекомендую магазин.