Відгуки про SMUZI MARKET

Швидко доставили, дякую!
Віктор Лазарян рекомендує цей магазин
23 вересня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 13 8/256GB Black, Замовлення №347907353

Доставили дуже швидко, без всяких проблем, дякую)
MaximEnjoyer рекомендує цей магазин
26 серпня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 7 8/128GB Lemongrass, Замовлення №344269861

Менеджери магазину класні люди, допомогли обрати
Віталій Фоменко рекомендує цей магазин
17 липня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 14C 8/256GB Starry Blue, Замовлення №344501545

Отримав телефон швидко, магазин виконав свою задачу добре, прийшов повністю цілий і добре запакований
Denchiik рекомендує цей магазин
22 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 13C 6/128GB Clover Green, Замовлення №344477095

Телефон приїхав вчасно, відвантаження в день замовлення. Товар в оригінальній упаковці. Дякую.
СтороженкоОльга рекомендує цей магазин
18 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 7a 8/128GB Charcoal, Замовлення №332267411

Вигідна ціна. Все було швидко та якісно. Також зручне оформлення. Буду знати куди звертатися за потреби, в купівлі телефону.
DenGrinchenko рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A30 2019 SM-A305F 4/64GB Black (SM-A305FZKO), Замовлення №326074505

Телефони за приємними цінами. Задоволений товаром і обслуговуванням, все дуже швидко та зручно.
Денис Емельянов рекомендує цей магазин
13 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 8 8/128GB Obsidian, Замовлення №306373561

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Макаренко Влад рекомендує цей магазин
3 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 13C 8/256GB Navy Blue, Замовлення №319838396

Залишився задоволений магазином. Купував телефон собі на подарунок) Акційна ціна чорної п'ятниці відповідала дійсності. Також швидко доставили.
Катерина Каплик рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 6 Pro 12/128GB Sorta Sunny, Замовлення №312001015

Працює добре, без підлагувань. Гарантія на 1 рік, що радує. Швидка доставка. Задоволена, надіюся так буде й надалі.