Купив:
Сподобалося: наявність, видача товару на складі, повернення товару
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail

Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Купив: Замовлення №7996
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Сподобалося: наявність

Купив: Замовлення №7321

Купив: Замовлення №6984
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару
Не сподобалося: видача товару на складі, відвантаження товару

Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару