Відгуки Touch | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 6
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Touch

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.2 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 257 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    76% 20% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    78% 18% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    60% 13% 27%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    72% 16% 12%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    50% 9% 41%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    8% 19% 73%
  • Сервісна підтримка організована добре
    8% 22% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    56% 43% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
38
60
131
1172
Негативні
40
52
126
457
На основі покупки
65
94
214
1429
Усі відгуки
78
112
257
1630
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.9
6.2
6.2
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 11 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Не рекомендую магазин, здійснив оплату а товар вже очікую тиждень. Про перенесення дати дізнаюсь самостійно від менеджера, ніхто не інформує. Товар купував для подарунку.

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

 Дякую, мою проблему вирішено

AirPods Max

  • 11 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
повернення товару
розгорнути

Зробив заказ 10.06.2022 на роутер Xiaomi Mi Router AX3200 (DVB4314GL) Black. Зі мною зв’язалися та уточнили що товар наявний у магазині і я можу забрати його в цей же день.

Коли я прийшов, мені повідомили що наразі з банком може бути затримка і сплатити буде краще готівкою, щоб не чекати.

Після того як я вже прийшов с готівкою, хвилин через 15, мені принесли товар, але він був распакований на що я спитав:
- Чи не з вітрини він? (Це було важливе питання для мене.)
На що мені розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Номер замовлення: 210268
Xiaomi Mi Router AX3200 (DVB4314GL) Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

заказ на сайте не возможен, он не работает, тех поддержка ответила в чате "здравствуйте" и куда-то делась без ответа, поддержка ужасная не первый раз, не удивляйтесь это норма

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Вкажіть, будь ласка, Ваш контактний номер, ми зараз з Вами зв'яжемося.

З повагою,
Компанія Touch

apple watch 7 green
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
відвантаження
розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Ми з Вами зв'язались та вирішили цю ситуацію.

З повагою,
Компанія Touch

Номер замовлення: 206429
Samsung QE55LS03AAUXUA UA

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
оформлення замовлення
сервісна підтримка

Вимушений поділитись доволі неприємною ситуацією під час замовлення товару у цьому магазині. 03.06 оформив замовлення на сайті №208942. Через 10 хвилин зателефонував менеджер вашого магазину для підтвердження замовлення . Як він мені пізніше представився - Станіслав. Менеджер почав сходу обслуговувати російською мовою, попри те що я до нього звертався виключно українською. Менеджер запитав чи бажаю я оформити розширену гарантію (знову таки ж російською). Отримавши мою чітку відмову від розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 208942
Фен-стайлер Dyson Airwrap Styler Complete

  • 5 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Продавцам магазина хочу сказать спасибо, все настроили и показали.

Умные часы Garmin Instinct Graphite
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
відвантаження
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Заказал наушники Redmi Buds 3 Pro (BHR5244GL) Black
На сайте указана цена: 1979 грн. При оформлении заказа через корзину - сумма точно такая же - 1979грн. Консультант при подтверждении заказа сказал, что сумма при оплате картой - 2029грн. На мои уточняющие вопросы ответом было: "Дополнительная комиссия". Ну хорошо, я не стал уже придираться и просто попросил выслать мне их вовремя, так как уезжаю через пару дней и забрать их уже не будет возможности
В результате посылка пришла вовремя. Вот розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Номер замовлення: 208529
Наушники Redmi Buds 3 Pro (BHR5244GL)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Пристрій прийшов відкритий, та що й без батарейки хоча з заводу вона вже вставлена повинна бути + колесо скрипить коли крутиш. Не купуйте в цьому магазині, дарма втрачений час.

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Номер замовлення: 208398
Діммер (светорегулятор) для LED ламп Yeelight Xiaomi Dimmer Wireless Switch (YLKG08YL/KG080W0CN)

  • 31 травня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Товар був на сайті, ціна була нормально, коли хотів оформити замовлення виявилось що товар відсутній на складі, хоча на сайті написоно що товар в наявності і на нього діє акція, коли я почав передивлятися коментарі виявилося що я не перший клієнт який хотів придбати товар вказаний в магазині але відсутній на складі. Після того як стало відомо що товар відсутній і не акційний інформацію на сторінці магазину так і невідкоригували. Я навіть боюсь представити що у них з сервісним обслуговуванням. Не розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Електросамокат Ninebot KickScooter MAX G30LE
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 травня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
наявність

Товара в магазине уже нет несколько дней.. Но здесь все еще они пишут что в наличии и поэтому стоит цена. Было куча времени чтобы обновить на хотлайне что телефонов нет!!

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Samsung A23
  • Вам допоміг цей відгук?