Магазин швидко зв'язався зі мною, ціна була одна з найнижчих, відправили ще окремою посилкою документи, сам товар прийшов після документів, запаковано добре, товар новий, все супер, дуже дякую магазину)))
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Даже вдячні Вам за відгук!!! Дві посилки це міра щоб економити час логістики та щоб Ви якомога швидше отримали товар, а не чекали переміщення між нашими складами 2-3 дні. Та й документи ми відправляємо за наш рахунок)) Будемо чекати Вас знов в нашому магазині за новими придбаннями!!!
Доброго дня. А Ви можете розповісти чому саме поставили негативний відгук про магазин?
Все быстро, четко и корректно!
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Якісний сервіс та якісний товар наша першочергова мета!! Чекаємо Вас за новими придбаннями в нашому магазині.
Прийшло швидко, працює нормально, дякую магазину!
Дякуємо Вам за відгук!!! Будемо чекати Вас знов в нашому магазині за новими придбаннями!!!
В цьому магазині ціна була найнижчою і, водночас, дуже схвальні відгуки, тому вирішив придбати відеокарту тут. Вийшло з другої спроби тому, що з першої не встиг: карту вже хтось купив. Але через день вона знову з'явилася і я її замовив. Вказував іншого отримувача, але вислали на мене. Зв'язався з магазином через чат сайту, мені передзвонили і проблему швидко вирішили. В цілому сервісом задоволений, особливо в контрасті з іншими недорогими магазинами.
Дуже дякуємо Вам за розгорнутий відгук про наш магазин!! Ми намагаємось надати нашим покупцям найкращий сервіс!!! За помилку при відправці вибачаємось))) Будемо знову Вас чекати в нашому магазині за новими придбаннями!!!
Дуже дякуємо Вам за відгук!! Будемо знову Вас чекати в нашому магазині!!!
Первый раз покупал в данном магазине , со мной связались быстро , все оформили четко и быстро , за что особое спасибо менеджеру Сергею . Все пришло упакованным в лучшем виде , гарантийка , чеки все как положенно за что респект магазину . Мои наилучшие рекомендации , магазин отличный , персонал вежливый .
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Ми раді, що співпраця з нами Вам надала тільки гарні емоції!!! Чекаємо Вас знову в нашому магазині!!!
На момент замовлення ціна у цьому магазині була найнижчою серед цін на ринку. Товар відправили з передоплатою в 500 грн, решту оплатила накладеним платежем. Перевірила на пошті - очікування були виправдані, дійсно симпатичний та потужний пилосос для авто. Подивимося як він себе проявить на практиці. Дякую Dp-shop за чесну співпрацю.
Дякуємо Вам за відгук!!! Для нас першочергова задача щоб кожен замовник отримав максимально якісний сервіс та товар в найкоротші строки!!! Вибачте за часткову передплату, але це вимушена міра щоб відсіювати замовників, які не впевнені в придбанні та любителів замовити в декількох магазинах......
Все чудово, найкраща ціна, відмінний сервіс, дуже дякую, надіюсь на покупки у вас в майбутньому!
Дуже дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже приємно, що Ви настільки задоволені співпрацею з нами. Ми також сподіваємось, що Ви станете нашим постійним покупцем!!!
Якщо стисло, то можна описати цей магазин, як "від людей - для людей".
Натикнувся на dp-shop через порівняння цін на hotline, передивившись відгуки - вирішив придбати, так як ціна на такий ж сетап у інших магазин був порядку на 2 тисячі більше. Одразу попередили за передплату, все пройшло нормально і швидко (600 гривень за суму замовлення 7589). Одразу після внесення коштів менеджер відписав і оновив статус замовлення.
Оформляв посилку накладеним платежем і переглядаючи посилку на пошті, на пакуванні кулера замітив дірку на лівому краї, на відділенні витягнув і передивився товар - все було цілим і вирішив залишити, так як якихось пошкоджень окрім коробки не було (в ході розмови з менеджером, щодо наступного замовлення розповів йому про цей інцидент і він мене запевнив, що товарний вигляд був у нормі перед відправкою, схоже у когось на Новій пошті добрий хват рукою адже діра схоже на продавлення пальцем). Процесор запакували чудово у 5 слоїв протиударної плівки.
Все поставилось чудово, 3 доби як все працює - нарікань немає. Після цього замовлення ще замовив пам'ять М2 - все також в нормі.
Магазин рекомендую!
P.S: фото комплектуючих забув зробити, тому для пруфа замовлення прикріплю знімок системного блоку, де як мінімум буде видно кулер, процесор під ним.
розгорнути
згорнути
Дуже дякуємо Вам за настільки розгорнутий відгук!!! Для нас вкрай важливо щоб кожен наш клієнт отримав максимально якісний сервіс та товар. За пошкодження коробки з кулером нам дуже прикро, мабуть на НП дійсно є дуже сильні люди, шо трохи продавили коробку))) Будемо Вас знов чекати в нашому магазині!!!!
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі