Відгуки COMFY.UA | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин COMFY.UA

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
4.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 147 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    70% 20% 10%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    57% 31% 12%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    47% 14% 39%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    66% 19% 15%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    34% 32% 34%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    12% 29% 59%
  • Сервісна підтримка організована добре
    12% 36% 52%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    26% 73% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
6
13
38
409
Негативні
12
37
109
1550
На основі покупки
14
40
115
1658
Усі відгуки
18
50
147
2127
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.4
4.5
4.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Раньше от "Комфи" у меня были практически исключительно положительные впечатления, но...
Не ведитесь, когда "Комфи" предлагает вам купить дополнительную страховку - "Хэписервис"!
когда купил у них кофеварку за 295 грн, доплатил еще 30 грн за "Хэписервис" - мол, это гарантия, что, даже если по моей вине прибор выйдет из строя, то мне его отремонтируют бесплатно или поменяют на такой же.
Прошел год, поломка (не по моей вине), звоню - да, можете веhнуть, мы вам вернем 295 грн! А эта же розгорнути

Номер замовлення: 1595229
Кавоварка крапельна Reca RHB65

  • 8 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 80101422
Насадка для электрической зубной щетки Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence HX9022/10

  • 30 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

На момент замовлення ціна товару в магазині була найнижча. Передзвонили швидко та й прийняли в роботу. Зручно те, що всі кроки замовлення, фіксуються в смс-повідомленнях. За тиждень товар прибув у магазин. Від додаткового сервісу вирішив відмовитись. Ціна з деякими коливаннями касира залишилась незмінна (певно на момент реалізації вона підросла і мені озвучили більшу, та все ж залишили мою).

Витяжка вбудована Borgio BBI (TR) 5840 Ivory Glass MU 850

  • 19 травня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купив ноутбук у Comfy - все сподобалося. 1.05 заказав - 5.05 забрав у відділенні магазину у Полтаві.
Сподобалося, що прийшов за товаром, його спочатку розпакупали, підключили, я все перевірив і тільки потім здійснив оплату.

При заказі погодився спочатку на доп. гарантію, але потім подумавши, вирішив відмовитися. Написав в Телеграмі на гарячу лінію - без питань переробили замовлення просто на сам ноутбук. За декілька хвилин.

Особисто у меня питань до гарячої лінії та до відділення у розгорнути

Номер замовлення: 83161489
Ноутбук Lenovo IdeaPad 5 Pro 16ACH6 (82L500PPRA) Cloud Grey

  • 16 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купляла тут набір клавіатури та мишки Logitech MK120 Desktop (920-002561). Все пройшло без жодних проблем: спершу замовила на сайті, прийшло повідомлення про те, що моє замовлення прийняте в обробку, а потім і про можливість забрати замовлення. Прийшла, оплатила, насолоджуюсь покупкою й досі, та й про Comfy лише приємні спогади.

Номер замовлення: 83671027
Комплект (клавіатура + миша) Logitech MK120 Desktop (920-002561)

  • 16 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив на сайті Comfy флешку, на наступний день повідомили що замовлення готове, прийшов у магазин, замовлення вже було готове у пункті видачі інтернет замовлень та лежало на спеціальному стелажі, тож тільки-но я номер телефону свій продиктував, оператор взяла з полички позад себе товар, та після оплати вручила мені. Процедура зайняла до п’яти хвилин. Все швидко та професійно, рекомендую Comfy!

Номер замовлення: 6295655
Флешка Kingston 64 GB DataTraveler Exodia White (KC-U2G64-5R)

  • 15 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказали на сайте последний ТВ, приехали в магазин, он был на стенде выставочным, нам его показали, включили видео, все идеально, сняли, запаковали и занесли в машину, очень благодарны, советуем

Номер замовлення: 1760797
Телевизор LG 50UP7700

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Заказал товар мне его не привезли, написали что: "С заказа снят резерв К сожалению, срок резерва истек" НЕ СОВЕТУЮ МАГАЗИН ПОТЕРЯЕТЕ ВРЕМЯ!!!

Номер замовлення: 89291497
Микроволновая печь (СВЧ) встраиваемая Hansa AMG20BFH

  • 23 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупал зарядку для ноутбука hp. На сайте указано, что зарядка есть "официальной техникой hp", на фото тоже зарядка hp. По правде, товар не соответствует фотографиям. В действительности - это продукт компании grand-x. Grand-x не является официльный дистрибьютором HP. Comfy нарушает закон.
Ув, Comfy, вы или указывайте, что продаете не оригинальную продукцию, или не добавляйте лже-надписи.

Hp зарядка для ноутбука

  • 21 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Оформила заказ ещё в начале марта.
Несколько раз уточнила статус заказа - меня уверял что товар зарезервирован и все хорошо. И вот по прошествии больше месяца оказывается цена выросла и они не уверены что хотят выполнять мой заказ. Интересная тактика.
Я бы искала в других магазинах если бы знала, что будет такое.

Номер замовлення: 85841234
Samsung dw50r4040bb/wt