Відгуки Комтрейд | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Комтрейд

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
2.9 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 53 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    62% 33% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    58% 37% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    66% 15% 19%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    72% 17% 11%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    49% 11% 40%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    13% 7% 80%
  • Сервісна підтримка організована добре
    19% 7% 74%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    56% 43% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
2
18
31
84
Негативні
0
6
22
79
На основі покупки
2
19
36
92
Усі відгуки
2
24
53
165
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
4.4
2.9
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

WiFi-систему перевірили, все працює. Модель відправили ту, що й замовляла.

WiFi система LINKSYS VELOP WHW0302
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все добре. Товар якісний, відправили швидко.

Коммутатор Gigabit Ethernet PoE + Linksys LGS108P
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 лютого 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар в наличии

Номер замовлення: 36092
Карта памяти Kingston microSDXC Canvas Select Plus 128GB UHS-I V10 A1 Class 10 (SDCS2/128GBSP)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність
розгорнути

После заказа, на 3й день решил позвонить, оказалось, что со мной связались и всё уточнили. Но я этого не помню. Не рекомендую

HUAWEI E8372h-608
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

И так, магазин КомТрейд обманывает покупателей на цену товаров!
В данном магазине, буквально вчера вечером, я заказал корпус MSI MAG Forge 100M. На следующий день мне никто не отзвонил, о статусе заказа я решил отзвонить им сам. Позвонил уточнять данные, а консультант говорит мне цену не заявленную 1547грн(первая фотография прикреплена), а цену 1900грн. Я был, честно говоря, в шоке, но не растерялся и перезвонил им позже. Уточняю цену, а уже у них цена 2100грн – это всё тот же заказ. Я розгорнути

Корпус MSI MAG Forge 100M без БП
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 лютого 2022 р.
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни

Замовив товар 16-го числа, пройшло два дні і з того часу зі мною ніхто не зв'язався. Звернувшись до онлайн чату, консультант мені повідомив про те, що ціна на товар не актуальна і вона вища на 600 грн. За два дні мене ніхто про це не повідомив і я втратив час. Було б зручно якщо підтвердження замовлення приходило в виді СМС на телефон. Також бажано спілкуватися з покупцем тією мовою на якій він з вами спілкується.

Номер замовлення: 35980
Корпус MSI MAG Forge 100M без БП
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазином, обслуживанием в нем и самой покупкой вполне довольна. Могу рекомендовать.

коммутатор Linksys LGS124P
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Так быстро доставка еще не срабатывала ни в одном магазине. Сразу видно, что время клиента для магазина в приоритете.

Комутатор TP-LINK TL-SG3210
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Жаловаться не на что, поэтому пять звезд и рекомендация.

Купольная IP-камера Hikvision DS-2CD2163G0-IS
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Идельное состояние шкафа после доставки. Качественный и главное ценные подсказки продавца по поводу фурнитуры и сборки. Магазину пятерочки.

Шкаф настенный CSV Wallmount Lite 6U-450 (акрил)
  • Вам допоміг цей відгук?