Відгуки ArtWaY Украина | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ArtWaY Украина

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
7.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 34 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    88% 11% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    85% 11% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    73% 8% 19%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    79% 5% 16%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    73% 8% 19%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    26% 5% 69%
  • Сервісна підтримка організована добре
    50% 5% 45%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    79% 20% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
2
8
27
90
Негативні
5
5
7
10
На основі покупки
5
11
29
92
Усі відгуки
7
13
34
100
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
4.7
6.9
7.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все пройшло належним чином, ціна дуже гарна, зв'язок з адмінами швидкий, пакування ретельне, рекомендую мати справу з цією компанією

Номер замовлення: 83147
Объектив Nikon Z 50mm f/1.8 S (JMA001DA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже вдячні Artway за допомогою з купівлею товару, ціна як на сайті, самі забрали зі складу без проблем на наступний день.
Враховуючи те, що мали неприємний досвід з іноземною компанією, яка по повній передоплаті не доставила товар, дуже вдячні Артему за швидкий і зручний сервіс!

Autel Pro Rugged Bundle
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 травня 2022 р.
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни

Цена оказалась на полторы тысячи выше. После сообщения мне другой цены, на сайте ничего не поменяли

ProTactic BP 450 AW II
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути

Потребовали полную предоплату, сговорились на 50% предоплате. Товар пришел без чека, без гарантии, просто коробка и объектив. На новой почте я сразу не заметил и оплатил товар, но потом уже заметил что объектив уже кем-то до этого использовался, весь в царапинах. Я потребовал вернуть товар, но менеджер сказал, что этот товар относится к категории сложной электроники и по закону не имеет право его принять. Так и не удалось вернуть товар. Абсолютно отвратительное отношение к клиентам. Крайне не розгорнути

Відповідь представника «ArtWaY Украина»

Скорее всего Вы ошиблись магазином, мы Вам ничего не продавали!
У нас даже нет номеров заказов, которые начинаются на 83

Номер замовлення: 83112
RF 50mm F1.8 STM
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
умови оплати

Магазин не рекомендую. Изначально менеджер магазина перезвонил мне с требованием внести 50%-ю предоплату. Такое требование не указано в условиях доставки на сайте магазина. После моего отказа сторговались на 10%-ой предоплате. Товар доставлен быстро, но в надорванной коробке без сопроводительной документации: ни квитанции, ни гарантийного талона. Спустя неделю товар работает исправно.

Номер замовлення: 71690
Наушники Behringer BB 560M
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 квітня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни

Не відповідність ціни. Різниця у 2000 грн

Экшн-камера GoPro HERO10 Black (CHDHX-101-RW)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

После оформления заказа на сайте со мной связался менеджер Артем и сказал, что товар нужно оплатить предоплатой и нужно сделать банковский перевод на личную карту. Я перевел деньги, мне отправили товар, товар пришел с задержкой в неделю. Чека не было. Меня менеджер Артем предупреждал что товар использовался в тестах и им пользовались в данных целях около 2 месяцев и фотоаппарат в отличном состоянии. Но я получил фотоаппарат с оцарапанным дисплеем, 56000 срабатываний затвора. Когда я потребовал розгорнути

Номер замовлення: 71114
Фотоаппарат Olympus E-M1 mark 2 12-40 (после теста)(V207061BE000)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин. Менеджер Артем профи своего дела. После заказа на сайте, звонок от Артема - согласовали все детали, наличие, доставку, оплату. Приятным сюрпризом стало акционное предложение в виде сертификата. В оговоренное время доставили все в лучшем виде. Магазин однозначно рекомендую.

Чемодан Thule Revolve Wide-body Carry On Spinner Blue
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відправили вчасно, все оформили швидко, зв‘язалися для з’ясування деталей. Не відправили номер накладної, але підтримка спрацювала швидко, вчасно і якісно. Надали номер накладної і я отримав товар. Якісно упаковано, все класно. Задоволений товаром, все підійшло ідеально.

Ще раз дякую хлопцям з підтримки сайту. Молодці, допомогли і вирішили деякі моменти щодо відправлення

Номер замовлення: 68124
Ветрозащита Rode DeadCat GO (DEADCATGO)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все отлично, товар был в наличии, оформили и отправили в тот же день, получил на следующей. Упаковали хорошо :)

Номер замовлення: 67865
  • Вам допоміг цей відгук?