Відгуки SmartShina | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин SmartShina

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.4 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 52 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    96% 0% 4%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    96% 0% 4%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    98% 0% 2%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    25% 3% 72%
  • Сервісна підтримка організована добре
    72% 1% 27%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
11
25
52
181
Негативні
0
0
0
5
На основі покупки
10
23
50
182
Усі відгуки
11
25
52
186
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.6
9.6
9.4
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Белшина 307 195/60 R15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Пробував замовити 5 шин в інших магазинах, всюди відмовлялись. Смартшина продають будь-яку кількість, за яку готові заплатити. Для тих хто їздить на 4х4 рекомендую точно, інші магазини винесуть вам мозок і 5 покришок все одно не продадуть

Bridgestone Dueler A/T 001 215/70 R16
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 серпня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення виконано.

 Дякую, мою проблему вирішено

Шини зимові Michelin Alpin 6 205/55R16 91 H
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

замовлення виконали дуже швидко, шини прийшли менше ніж за добу

Відповідь представника «SmartShina»

Віктор, дякуємо за покупку та за високу оцінку нашої роботи. Дякуємо, що Ви оцінили нашу оперативну роботу та будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.
__
З повагою, команда інтернет-магазину "SmartShina"

шини преміорі
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар отримав вчасно, все професійно і якісно. Рекомендую!

Відповідь представника «SmartShina»

Дякуємо Вам за покупку та за високу оцінку нашої роботи. Дякуємо, що Ви оцінили нашу оперативну роботу та будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.
__
З повагою, команда інтернет-магазину "SmartShina"

Всесезонные KAMA НК-241 185/60R14 82H
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все прийшло вчасно, ціна якість відповідає. дякую

Відповідь представника «SmartShina»

Наталія, дякуємо Вам за такий позитивний відгук і рекомендацію. Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням. З радістю чекаємо ваших нових звернень і замовлень.
__
З повагою, команда інтернет-магазину "SmartShina"

Шини
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин, выбрала по отзывам на хотлайн и не прогадала)
Шины получила на следующий день после покупки, обслуживание и сервисная поддержка на высоте)

Відповідь представника «SmartShina»

Марина, благодарим Вас за такой приятный отзыв и Вашу рекомендацию. Нам очень приятно, что мы смогли порадовать Вас своим подходом к клиентам и Вы остались довольны нашим обслуживанием. Мы ценим каждого клиента, который к нам обращается и всегда рады помочь. С радостью ждем ваших обращений и заказов.

__
С уважением, команда интернет-магазина "SmartShina"

HANKOOK Kinergy Eco 2 K435 165/60R15 77H
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «SmartShina»

Руслан, дякуємо Вам за відгук і рекомендацію. Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням. З радістю чекаємо ваших нових звернень і замовлень.

__
З повагою, команда інтернет-магазину "SmartShina"

Автопокрышки
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Быстро и дёшево

Відповідь представника «SmartShina»

Олександр, дякуємо Вам за позитивний відгук і рекомендацію. Будемо раді бачити Вас у числі наших постійних клієнтів.
__
З повагою, команда інтернет-магазину "SmartShina"

PREMIORRI ViaMaggiore 215/65R16 98T
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую: оператору за спілкування і оформлення замовлення, логістам - за відвантаження товару, його відправлення, і, як результат, швидке отримання . Дякую.

Відповідь представника «SmartShina»

Ігор, дякуємо Вам за такий позитивний зворотний зв'язок. Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням. З радістю чекаємо ваших нових звернень і замовлень.
__
З повагою, команда інтернет-магазину "SmartShina"

Шини Cordiant Comfort 2
  • Вам допоміг цей відгук?