Відгуки 130.com.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин 130.com.ua

 Hаписати відгук
Вибрані 23 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    50% 0% 50%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    77% 4% 19%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    77% 13% 10%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    13% 0% 87%
  • Сервісна підтримка організована добре
    31% 4% 65%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    90% 9% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
4
20
250
Негативні
0
0
3
49
На основі покупки
1
4
22
272
Усі відгуки
1
4
23
309
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Прислали товар отличного качества. Новый автомобильный компрессор. Проверил в работе, всё устраивает. Быстрая доставка, низкая цена по сравнению с конкурентами. Думаю, буду заказывать ещё в этом магазине. Всё понравилось. Спасибо!

Номер замовлення: 175488
Автомобильный компрессор Белавто Муромец
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Сделал заказ, через день уже был на почте. Рекомендую

Компресор з автостопом Ring RAC830 з цифровим манометром та з сигнальним ліхтарем
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зручний інтернет магазин. Рекомендую

Номер замовлення: 173162
Автосигналізація daVINCI PHI-330 PRO зі зворотнім зв\'язком
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

отличный магазин. рекомендую

Pandora dxl4710
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Лучшая цена на рынке, оформил заказ, оплатил, получил номер накладной от НП.
Без бессмысленных звонков, ожиданий и тд.
Просто и удобно.

Номер замовлення: 172157
Беспроводная GSM сигнализация для дома / квартиры AJAX StarterKit Black (7563.00.BL1)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зашёл, увидел, оценил (цена найменьшая на рынке), купил, получил, протестировал.
Всё это за три дня.
Низкие цены, хорошее качество товара, административная поддержка, сопровождение выполнения заказа (смс и email и телефонное информирование)
Спасибо! Хороший бизнес!
Рекомендую магазин!

Відповідь представника «130.com.ua»

Дякуємо за високу оцінку нашої роботи!

Автопилосос Voin V80
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Побачив, замовив, почекав, сплатив, отримав...
Задоволений на 100%
Що тут писати?
Треба купувати та користуватись! )

Відповідь представника «130.com.ua»

Дякуємо за позитивний відгук! Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Номер замовлення: 170562
Підігрів сидінь (накидка) Vitol H23014 BK з регулятором нагріву
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко , чесно , якісно. І майже найнижча ціна. Дякую.

Відповідь представника «130.com.ua»

Дякуємо за позитивний відгук! Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Номер замовлення: 170641
Лампи Philips H11 11362U90CWX2 led Ultinon Pro9000
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження

Покупал здесь акустику по совету товарища.
Товаром доволен, правда отправку просрочили на день, но это было совсем некритично. Отдельное спасибо, что помогли определиться с выбором и объяснили что к чему. Сотрудничеством доволен, планирую в будущем обратиться за покупкой магнитолы.

Відповідь представника «130.com.ua»

Дякуємо за позитивну оцінку нашої роботи! Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Номер замовлення: 170257
Hertz cx 165 l
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 жовтня 2021 р.
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
умови оплати

Ужасный магазин. Оформляет заказ. Принимает деньги. Перезванивает что товара нет. Деньги вернут через три дня. Тут же меняют товар наличие на под заказ

Відповідь представника «130.com.ua»

Михайле, на жаль мала місце затримка в оновленні інформації щодо наявності товару. Звертаємо Вашу увагу на фактичні терміни повернення коштів: оплату отримано об 11:50, а повернення проведено о 13:58 того ж дня.

 Дякую, мою проблему вирішено

Gardena ErgoJet 3000 (09332-20) Садовий пилосос-повітродувка