Відгуки покупців

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

Відгуки про магазини
Економічність
Сподобалось: Працює довгий час без зауважень Маленький, компактний
Досвід використання: рік і більше
Прекрасно працює декілька років. Для батьків - пенсіонерів прекрасно підходить. Місця займає мало. Доволі економний
Сподобалось: Готова до використання Помірний розхід Висока якість
Досвід використання: кілька тижнів
Товарами цієї фірми користуємося недавно. Щодо гідроізоляції - сподобалося. Консистенція, легкість нанесення, готовність до використання - прекрасно. Про довготривалий ефект говорити ще рано, але вже очевидно, що якість продукції висока
Сподобалось: Не дає сильну усадку Колір зберігається довго Гарно наноситься
Досвід використання: кілька місяців
Купляла таку затирку для дрібного ремонту. Дуже сподобалося. В порівнянні з іншими не дає усадки, колір не змінюється, не тьмяніє. Варто заплатити цю вартість за таку якість
Оцінка товара
Сподобалось: Дуже хороша якісна пляшка з нержавіючої сталі Кришка з носиком зручна
Не сподобалося: Сподобалось
Досвід використання: кілька місяців
Дуже зручна пляшка , аона красива ззовні , вона зручна літом коли дитина йде на прогулянку завжди набираю коли дуже жарко води , добавляю туди літ і завжди під рукою деякий час маю прохолодну воду. Пляшка дуже зручна її зручно мити всередині вона відкручує кришка з ковпачком який закривається має захист від протікання. Ємність її 335 мілілітрів поміщається всередину рідини
Оцінка товара
Сподобалось: Хороше тверде мило упаковці 5 штук по 70 гр Пахне і милеться хорошо
Не сподобалося: Не має нічого
Досвід використання: рік і більше
Мило цього виробника дуже хорошої якості мені воно подобається тим що після миття рук шкіра рук не пересушена воно не стягує шкіру , а навпаки вона пахне гарно , відчуття чистоти та комфорту . В упаковці іде 5 кусочків мило мило маленьке але воно зручне його зручно тримати в руках ну добре милиця. Що мені подобається то що воно коли намакає то воно не розмакаю у мильниці .
Оцінка товара
Сподобалось: Дуже хороша ціна і якість мила Мило дуже ніжна і дуже гарно пахне
Не сподобалося: не має що моглоб не сподобатись
Досвід використання: кілька місяців
Мило це спробувала пару місяців тому і користуюся на сьогодні воно мені дуже подобається та подобається всі члени моєї родини. Хоть воно і недороге в нього дуже бюджетна ціна за такий об’єм ( 1500 мл ) Але якість в нього нічим не уступає дорогому це мило добре піниться воно легко і швидко очищує шкіру рук наприклад після використання мила руки завжди гарно і ніжно пахнуть орхідею саме цей запах цього мила мені найкращі . Мило в економні упаковці дуже зручно наливати у дозатор яку пачок які можна закручувати і безпечно зберігати у кладуться і не хвилюватись що воно витече. Рекомендую вам спробувати.
Швидкість роботи
Екран
Час роботи
Камера
Сподобалось: Яскравий колір Чудова автономність Сучасний дизайн USB-C
Не сподобалося: ---
Досвід використання: кілька тижнів
Не перший планшет в сім'ї від єпл але нарешті і цей дизайн доступний за не велику вартість. Швидко працює, вистачає потужності
Швидкість роботи
Екран
Час роботи
Камера
Сподобалось: Новий дизайн Приємний візуально Яскраві кольори екрану Швидко працює Чудова автономність
Не сподобалося: ---
Досвід використання: кілька тижнів
Гарний дизайн планшету, відсутність кномпки зовсім не завадить у використанні, а USB-C це скарб, нарешті пристрої переходять на один роз'єм
Якість матеріалів виготовлення
Відповідність вашому пристрою
Сподобалось: Приємний на дотик Виготовлений із якісних матеріалів Добре тримає планшет Міцно тримається
Не сподобалося: Вартість
Досвід використання: кілька тижнів
Чохол має приємний колір, гарно тримає планшет з усіх боків. Приємно тримати в руках, має декілька можливих позицій для фіксації
Оцінка товара
Сподобалось: загальна якість, універсальний, відносно легкий
Не сподобалося: ціна
Досвід використання: кілька тижнів
Базовий відносно світлий зум на систему Соні. Перший варіант заміни кіта. Універсальні ФВ яки закривають 95% задач, світлий, доволі компактний і легкий. В умілих руках фото будуть на пристойному рівні. Також стабілізатор дуже корисний для фото та відео. Передня лінза має спеціальне відштовхуюче покриття, що полегшує догляд.
Фото  undefined  від користувача Андрій Конишев

Пошук відгука в розділі