Відгуки покупців

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

5 989

Відгуки про товари
Відгуки про магазини
Оцінка товара
Сподобалось: Гарної якості пластик, харчовий; Фіксація кришки; Наявність всередині перегородки, яку можна регулювати.
Не сподобалося: Не виявлено.
Досвід використання: кілька тижнів
Хороший ланч бокс, компактний досить за розміром та зручний дитині для школи, активно користується та бере з собою їжу, кришка добре фіксується, зручно що можна за допомогою перегородки розділити на дві частини та поділити їжу.
Фото  undefined  від користувача Orestiv.
Фото  undefined  від користувача Orestiv.
Сподобалось: Ідеально для домашнього використання Якість пилок дуже хороша
Не сподобалося: Немає
Досвід використання: кілька тижнів
Купила таку пилочку випадково, і дуже нею задоволена, пилка мінеральна дуже гарної якості, вона дуже міцна , зручна для тримання і легко нею користуватися самостійно підточую , підправляю свої нігті . Пилка ніжно пиляє не пошкоджує нігтеві пластини. Не стирається бистріше чим інші. Цін по акції дуже порадувала. Мені все подобається рекомендую
Фото  undefined  від користувача Richi.D
Відповідність заявленій ємності
Дизайн та якість
Сподобалось: Внешний вид.
Не сподобалося: После приобретения воспользовался пару раз. Затем 3 месяца лежал без надобности. И сдох. Уже не заряжается и не подаёт признаков жизни при нажатии на кнопку включения индикатора. Похоже, банки ушли в ноль и сработала защита. Судя по обзорам в интернете - это распространённая проблема. Продавец сказал, что гарантия в 3 месяца уже закончилась. По факту имею кирпич стоимостью в 3000 грн, который нужно разбирать и ремонтировать с непрогнозируемым результатом.
Швидкість
Стабільність роботи
Функціональність
Радіус дії
Інтерфейс
Сподобалось: Швидкість передачі даних. Радіус дії. Загалом вельми пристойний рутер.
Не сподобалося: Довгий час завантаження після перемикання на інше джерело живлення (Вимкнулось світло - підключив павербанк, та у зворотньому напрямку) Дууууже довго завантажується як для пристрою цього класу
Сподобалось: Стоимость товара Удобство в использовании
Не сподобалося: Заусенцы, но на работу не влияют Без упаковки
Досвід використання: кілька тижнів
Длина 100 мм с покрытием для защиты от тока. За низкую цену устраивает. На ручке и на стержне есть заусенцы от штамповки в работе не мешает можно ножиком удалить, но радость от покупки слегка портит
Фото  undefined  від користувача grindcorefan1
Швидкість роботи
Екран
Час роботи
Камера
Сподобалось: дуже крутий смартфон, все збалансовано
Не сподобалося: офіційна ціна
Досвід використання: кілька тижнів
Все на флагманському рівні - екран, камери, підтримка Самсунг, витривала батарея. Якщо не потрібно 5х та 10х камери то можна сміливо брати замість Ультри. Матеріали приємні на дотик, чудова якість збирання, захист від води та пилу. Швидкий USB-порт на підтримка нового Wi-Fi 6, 5G. Смартфон буде актуальним ще не один рік.
Якість звучання
Зручність конструкції
Ізоляція від зовнішніх шумів
Зовнішній вигляд
Комплектація
Сподобалось: Акумулятор
Не сподобалося: Невеличке шипіння, дзвінний ефект
Досвід використання: кілька днів
Як на мене 1к грн за них - забагато. З'єднання з телефоном SONY без проблем, а от до ПК - довелось блютус адаптер потикати по портах бо гарнітура не відображалась спочатку. З приводу звуку все гаразд, але чутно невелике шипіння як при з'єднанні з телефоном так і з ПК. Гучності достатньо. Шумоізоляція середня. Еквалайзер значно преображає звучання. Мікрофон (він один, ліворуч) не тестив, нема потреби. В комплекті додатково є 2 пари змінних (різного розміру) гумових вкладок, а от дрота для зарядки (type-c) немає. Коли дроти безпосередньо гарнітури труться о одяг - шуршання передається прямо в вуха. Отвори випромінювачив менше 1мм, якщо попаде сірка з вух - звук погіршиться. Акум файний. Весь день можна слухати не думаючи про кейси/зарядку, тощо. Для просмотру відео - чудово. Музика - для не вибагливих.
Швидкість роботи
Екран
Час роботи
Камера
Сподобалось: все - матеріали, набір камер, швидкість
Не сподобалося: ціна
Досвід використання: кілька місяців
Все на найвищому рівні - дизайн без попсових заокруглень, титан приємний на дотик, камери з оптичним наближенням до 10х, що дає значно вищу якість фото в порівнянні з цифровим наближенням. Для процесора немає задач з якими він би не впорався. Майже не гріється, батареї вистачає на 2 дні при помірному використанні чи на день якщо не випускати з рук, грати, фотографувати. Велика кількість аксесуарів, підтримка (буде ще 5 нових версій Андроїд на нього + оновлення безпеки). Якщо не лякає вартість то рекомендую до покупки - ще довго не захочеться змінити на щось інше.
Оцінка товара
Сподобалось: доволі ідентичні показникаи з попередніми з разльотом у 0,1 градуса якість матеріалів(як і все Мікролайфівське)
Не сподобалося: замір температури тіла доволі швидко зжерло батарейки
Досвід використання: кілька місяців
брали вінятково щоб заміряти температуру дитячих сумішей у баночках в принцпі зі своєю задачею справляється замір решти поверхонь так заради забави теж працює, коли була жара у серпні шокувало наскільки гарячими є речі в квартирі що лежать на сонці вимір міг би звичайно відбуватись швидче а меню простіше(так в нього і заліз, бо навіть налаштувати дату і час не уявляю як ірозбиратись навть не зочеться, бо впевнений що зі зміною батареєк воно скинеться до заводських) наприклад після включення завжди першим вмикається режим заміру температури тіла, а мені потрібен другий пункт, і на це йде час, знову ж таки певно це в меню можна налаштувати інструкція надруковано таким шрифтом на простині з купою мов що відбиває бажання навіть розгортати, бо назад потім не складеш
Фото  undefined  від користувача Slavko Sereda
Якість матеріалів виготовлення
Відповідність вашому пристрою
Сподобалось: захист, матеріали
Не сподобалося: суттєвих недоліків не виявлено
Досвід використання: кілька тижнів
Дуже добре захищає смартфон з усіх боків, з кутів. Матеріали приємні на дотик, кнопки легко нажимаються, мають збільшену площу. Камери захищені бортиком по периметру але смартфон лежить на спинці рівно, що є великим плюсом. Завдяки вбудованому магніту є підтримка безпровідної зарядки та аксесуарів з magsafe. Якщо планується експлуатація смартфона у складних умовах то цей чохол вартий уваги незважаючи на ціну.

Пошук відгука в розділі

Пошук відгуку в каталозі