Відгуки покупців

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

Рівень шуму і вібрації
Догляд
Насадки
Вага
Сподобалось: витривалість батареї вологозахищенісь якість матеріалів та збірка
Не сподобалося: насухо голитись не варто
Досвід використання: рік і більше
за 13 місяців аккум заряжав 1 раз зараз 8% заряду ще є голитисьварто з піною чи гелем на вологу насухо розлітається щетина та подразнюється шкіра в нуль він не виголить ніколи, відстань ножів до шкіри обмжена захисним падом десь на 1-1,5мм після Філіпса завжи на чисто голю станком Жилет Фьюжн але річ корисна, скорочує час гоління десь втричі бо не треба відпарювати, та постійно вимивати станок у перший прохід по щетині 5-8мм голить 90% у другий прохід в нуль просто голіться навологу - девайс для того і зроблено що до трімера - ну таке
Сподобалось: Зовнішність
Не сподобалося: досить гучний, своерідна конструкція, пищить у розібраному стані (лікується)
Досвід використання: кілька днів
1. Сумісний бак для сміття та води. З одного боку - менші габарити. З іншого - мала ємність для води та сміття. Крихітний фільтр повітря, завштошки 3 міліметра і площиною менше 12 см^2. 2. Води вистачило на 45 м^2. Хоча виробник обіцяє одного заряду АКБ на 280 м^2. Я так розумію, там буде на "суху" 3. Хоч бак з водою не крапельний, але на ранок під ним було мокро. Перевірю надвечір, чи дійсно підтікає. Якщо так - на ламінаті не потримаеш.
Оцінка товара
Сподобалось: + відома фірма + Тримає великий тиск + Підходить для використання в системі гарячого водопостачання
Досвід використання: кілька годин
Фітінг якісний. Товсті стінки, якісно зроблено. Підходить для використання в системах гарячого водопостачання. При чому дуже добре тримає великий тиск і з'єднується з іншими фітінгами та елементами.
Оцінка товара
Сподобалось: + АКБ стоїть на великий об'єм + Малий та практичний + Волого захисний корпус + Має декілька режимів + Легкий для голови, не заважає
Досвід використання: кілька годин
Ліхтарик легкий та практичний. АКБ стоїть з великим об'ємом як на такі ліхтарики (десь 1200 мА/гож, а є і на 400, тож різниця якби є). Декілька режимів, керування по датчику (зручно). Взагалі зроблено добре.
Функціональність
Надійність
Зручність використання
Якість матеріалів
Сподобалось: + кращій малий фірмовий ніж + Красиві червоні накладки + Якість матеріалів на висоті + Невеликий зовсім + Користуватися зручно
Досвід використання: кілька годин
Якщо брати швейцарський ніж- то авжеж Вікторінокс. Якість на висоті, багато потрібних інструментів в маленькому корпусі, і при чому все працює добре, зайвого взагалі немає. Сталь використовується хороша. Є все маркування.
Оцінка товара
Сподобалось: Приемлемая цена за комплект Хорошо впитывают влагу Долговечные, не крошатся
Не сподобалося: -
Досвід використання: рік і більше
Хорошие тряпки, беру периодически во время акций. Со своей задачей справляются. Хорошо впитывают влагу, не высыхают до хруста, не крошатся при использовании
Фото  undefined  від користувача coo4ma
Сподобалось: Низкая цена
Не сподобалося: Сложно открыть, "липкие" Короткие, не вместительные Тонкие, легко рвутся
Досвід використання: кілька місяців
Плохие пакеты, не рекомендую. Разве что в семью из 1 человека. Пакеты тонкие и меньше аналогов за эту цену. Легко рвутся просто от тяжести мусора.
Фото  undefined  від користувача coo4ma
Оцінка товара
Сподобалось: Минусы слишком критичны.
Не сподобалося: Система креплений - убогая, нереально нормально затянуть, иногда пружинки которые формируют основную часть этого крепления просто перекашивает настолько что они застряют в креплении, нет нормального прижима. Качество помпы - убогое, прожив почти 9 месяцев появились первые признаки проблем с ней, в виде вечного журчания воды, хотя водянка установлена по инструкции. Вентиляторы довольно посредственные. Довольно шумные и имеют пропраитарный коннектор, что как-бы крайне станно ибо по итогу их кроме как парой никак не поставить.
Досвід використання: рік і більше
Апдейт отзыва по итогу года эксплуатации. "Качество" этой водянки начало глобально показывать себя спустя почти год ее эксплуатации а тем более после переезда в другую страну. По итогу у водянки временно клинила помпа (отвалился контакт который идет с мотора на плату управления) что конечно было довольно увлекательно с перегревом проца, в целом у водянки появилась тенденция к журчанию в ней воды а так же понижение ее производительности почти кратно (перестала держать 14700к даже на 120Вт). По итогу всех мучений с этим мусорным продуктом была куплена б.у. NH-D15, рекомендовать системы водяного охлаждения подобного типа я крайне не могу, ибо надежность крайне низкая.
Сподобалось: Хороша якісна тарілка , склокераміка
Не сподобалося: Сподобалось
Досвід використання: кілька днів
Тарілки купила дві щоб подивитись які вони в реальності і коли побачила , то пошкодувала що не заказала більше. Тому що тарілки дуже, дуже ерасиві та якісні . біла , білосніжна . Якісне термо скло . Тарілка не боїться ні морозу ані тепла , її можна як морозилку покласти, так і в кипляче воду чи наприклад в мікрохвильову піч або духовку Можна поеласти . Можна мити цей посуд в посуду мийні машині. : посуд скляний тож потрібно берегти від паління на підлогу із плитки ітд .
Фото  undefined  від користувача Richi.D
Оцінка товара
Сподобалось: Якісний та твердий пластик, чудовий зовнішній вигляд, не зустрічав серед більше тридцяти куплених ручок жодного браку, український бренд.
Не сподобалося: Немає.
Досвід використання: кілька тижнів
Замовив більше тридцяти цих ручок для меблів на кухню. Дуже гарно виглядають - класичний, строгий стиль. Ручки хоч пластикові, але міцні, матеріал якісний, колір чорний, ніде немає дефектів по формі чи кольору. Кріпляться стандартними 4,0х30мм шурупами. Виробник ручок — Україна.

Пошук відгука в розділі

Пошук відгуку в каталозі