Відгуки про інтернет-магазини

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

5 984

Відгуки про товари
Відгуки про магазини
store-icon
ketanov не рекомендує цей магазин

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Приносим извинения за доставленные неудобства. Для того что бы мы смогли разобраться в сложившейся ситуации, уточните, пожалуйста, номер Вашего заказа.
Гість рекомендує цей магазин

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Заказал конвертеры для спутникового телевидения. Получил быстро. Остался доволен обслуживанием и отношением этой фирмы к клиентам. Рекомендую. Сатмастеру - респект
Відповідь представника «SatMaster ™»
Спасибо за покупку. При следующей покупке предъявите флаер или гарантийный талон и получите скидку на покупку!

Купив: Замовлення №13846

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

Не сподобалося: асортимент, повернення товару

Заказывал сразу несколько комплектующих, среди них мать ASUS Rampage IV Formula/BATTLEFIELD 3. При расчёте с курьером не проверил сокет (сам виноват), оказались замяты контакты, повез в сервис - в обслуживании/обмене отказали (14 дней с момента покупки не прошло). Магазин не рекомендую, так как есть риск получить брак.
Відповідь представника «ITbox.ua»
Благодарим за отзыв. И хотим уточнить, что обращение в сервисный центр произошло не сразу, а через 7 дней после покупки. По словам сотрудников сервиса, замятые ножки сокета – достаточно распространенная поломка при некорректной установке процессора, Вам предложили отправить товар в сервисный центр производителя для официального технического заключения. Также хотим отметить, что покупатели всегда у нас могут осмотреть и изучить товар как в пунктах выдачи, так и при доставке курьером, до покупки.
Гість рекомендує цей магазин

Купив: Замовлення №1884

Обслуживание оставило приятные впечатления. Пришел за товаром перед саамым закрытием в пятницу. Никаких намеков, что всем работникам пора уходить и мне следовало приходить раньше. Наоборот, выдали товар, подключили, проверили, пообщались, никто никого не торопил и не подгонял. Вернусь еще :)

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Спасибо за отзыв! Для нас очень важно Ваше мнение, мы обязательно учтем Ваши замечания, и приложим максимум усилий для улучшения качества нашей работы. Надеемся, что при следующих заказах Вы останетесь полностью довольны нашей работой.
kootoo5 не рекомендує цей магазин

Купив:

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару

Відповідь представника «Євро Плюс»
Шановний пане Василь! Нам дуже шкода, що ми не змогли виконали Ваше замовлення від 23.07.12 на процесор Intel Core i5-3570K та корпус Zalman Z11 Plus. Вашим замовленням займався стажер - студент який на канікулах робив свої перші кроки в трудовій діяльності і так сталося, що Ваше замовлення у нього було першим. Звичайно, він самотужки, не порадившись з менеджерами, наполегливо і з натхненням виконував це замовлення . Але відсутність досвіду не дозволила йому знайти порозуміння з таким безкомпромісним замовником як Ви. Найголовніше у цій неприємній історії: наш стажер при обробці вашого замовлення бездоганно дотримався ключового стандарту роботи Евро Плюс - " Ні при яких обставинах не продавати товар, якого немає в наявності".
store-icon
Константин не рекомендує цей магазин

Купив: Замовлення №09041296

Не сподобалося: асортимент

Відповідь представника «SOKOL.ua»
Добрый день. Мы задержали выполнение заказа до 07,09, о чем в обязательном порядке Вас проинформировали в смс: Zakaz 0904/1296 perenesen na 07.09.12. Ozhidayte SMS. Приносим извинения за оказанные неудобства.

Купив: Замовлення №7781

Сподобалося: відповідність ціни, видача товару на складі

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, повернення товару

Відповідь представника «ITbox.ua»
Приносим свои извинения за некорректную консультацию нашего оператора. На данный момент, проведена работа с персоналом по улучшению качества обслуживания. Благодарим вас за отзыв. Наша компания не занимается продажей стиральных машин, только цифровой техникой. Следовательно, стиральную машину вы заказывали не у нас.
kootoo5 рекомендує цей магазин

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Замовляю тут не вперше. Все гаразд, особливо сподобалась доставка кур'єром. Позвонили,привезли,вийшов перевірив(оглянув) доставлений товар, розрахувався. Зручно! Неприємний осад залишило тільки те що один з найпопулярніших, найвідоміших, і не самих бідних інтернет-магазинів не може знайти коштів (бажання? часу? програміста?) для створення україномовної версії свого веб-сайту
Відповідь представника «Rozetka.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Так, ми хочемо зробити переклад сайту українською мовою, але на даний момент це не є можливим технічно та чисто фізично, бо кожен з наших товарів (а їх понад сто тисяч) налаштовується і прописується вручну. Сайт може бути перекладений за умови, що у нас буде на це технічна можливість та людський ресурс, але на це теж піде деякий, доволі довгий, час. Сподіваємося на Ваше розуміння.
kootoo5 рекомендує цей магазин

Купив:

Замовив в них вперше. Здивували - дуже шустрий магазин. Маю на увазі термін: замовлення - пересилка - отримання. Є недолік - не працюють з готівкою в регіонах. Бажаю не втрачати темп і розширити можливість оплати за замовлений товар.
Відповідь представника «Mixera.ua»
Спасибо за отзыв, стараемся.

Пошук магазина в розділі