Відгуки про інтернет-магазини

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

5 984

Відгуки про товари
Відгуки про магазини

Купив:

2 недели назад заказала в этом магазине морозильный шкаф "Атлант". Всем довольна, реакция менеджеров четкая и оперативная. Привезли, как и обещали, после обеда, все проверили, и даже в дом занесли. Большое Вам спасибо!!!
Відповідь представника «DOM5.ua»
Здравствуйте. Спасибо за отзыв. Удачных покупок.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, відвантаження товару

Купил жесткий диск Hitachi HDS723020BLA642, не смотря на то что пришел без 3-х минут до закрытия магазин был открыт и мое появление не вызвало никакого явного негатива, товар дали со всех сторон придирчиво осмотреть, ответили на несколько нудных вопросов... в общем проявили максимум лояльности :) Огромное спасибо! Девайс исправно пашет(тьфу тьфу тьфу) и радует безразмерным объемом и скоростью!
Відповідь представника «Hacker.ua»
Спасибо за хороший отзыв! Будем и впредь стараться оставаться на высоте! Обращайтесь!

Хотів купити:

Хотела заказать фотоапарат Nikon L110, при переходе к заказу оказалось что цена увеличилась на 100 грн. Что за обман?
Відповідь представника «МОБИЛЛАК»
Добрый день! Все цены, указанные на нашем сайте действительны. В случае, если за время доставки цена на определенный товар меняется, об этом всегда сообщают наши менеджеры.
boog рекомендує цей магазин

Купив: Замовлення №41404

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Замовив планшет з доставкою, на наступний же день виявив брак екрану. Без проблем обміняли на інший. Єдине що погано, як вже писали нижче - сервісний центр і власне магазин знаходяться за різними адресами і тому обмін товару займає більше часу. Покупкою задоволений, магазин раджу всім.
Відповідь представника «STYLUS»
Павло, ми вдячні Вам за вибір нашого інтернет-магазину й за те, що залишили відгук. За пораду дякуємо, але поки ситуація такою й надалі буде: повернення коштів та обмін товару - на Артема, 79. Дякуємо! Чекатимемо від Вас нових замовлень. Команда STYLUS.ua 8-)

Хотів купити:

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: наявність, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару

Подал заявку в среду а впонедельник узнал что товара нет и в ближайшее время не будет Потерял много времени
Відповідь представника «kypok.com.ua»
Какой товар заказали?

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Купил принтер Epson L200 покупкой очень доволен. Порадовало обслуживание магазина все супер ( прием заказа и доставка) особенно благодарю Александра (по ноутбукам) Всем советую.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: оформлення замовлення, асортимент, повернення товару

3 дня назад заказал Ipad 3, говорили привезут в тот же день, но позвонили сказали что перепутали модели пришлось ждать, ищо один день, но и на следуйщий день сказали што у них какието проблемы вобщем опять отложыли доставку(( уверяли что на етот раз будет все нормально, прывезут к обеду но опять же уже 19 00 а моего Ipad нету=(((((( Может магазин и хорош ценами и наличием ну точно не доставкой(

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, повернення товару

Отличный магазин 2 августа заказал samsung galaxy s 3,через минуту сразу же позвонили в воскресенье товар был уже на почте,но т.к новая почта не работает по воскресеньям,забрал сегодня товаром оооочень доволен всё соответствует описанию на сайте гарантия 12 мс+ 2 стартовых пакета спасибо Manzana)
Відповідь представника «Manzana ®»
Всегда рады стараться для наших клиентов. Спасибо Вам за такой положительный отзыв)
lordep рекомендує цей магазин

Сподобалося: відповідність ціни

Покупку в магазині не робив але хотів би подякувати за проведену акцію. Більше б таких акцій ))) P.S. Код з "купона" віддав знайомому, який придбав флешку в Соколі. P.P.S. От якби і інші магазини проводили подібні акції ;)
Відповідь представника «SOKOL.ua»
Спасибо за отзыв. Оставайтесь с нами, и мы будем радовать Вас новыми предложениями!
Khruliov Oleksandr рекомендує цей магазин

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Пошук магазина в розділі