Каталог товарів
Київ
UA

Відгуки про інтернет-магазини

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!
Вигідних вам покупок!

Відгуків про товари

343 971

товарів
з відгуками

173 622

Відгуків про магазини

453 424

магазинів
з відгуками

5 969

Відгуки про товари
Відгуки про магазини
store-icon
0
forsmajor рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Не сподобалося: не вказані

купил витяжку Турбо. Цена среди всех магазинов минимальная. Доставка без проблем. причин для недовольства не ощутил
store-icon
38
Дарья Алиева не рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Хотів купити:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Заказала сегодня товар. Привезут завтра в 7-9 вечера. Но доставку сказали только до подъезда осуществляется. Это я должна оставить двух детей дома, чтоб спустится на улицу и забрать на холоде в темное время товар. В таких условиях можно что то недосмотреть.
Відповідь представника «Rozetka.ua»
Дарья, спасибо за Ваш отзыв! Доставка заказов действительно осуществляется до подъезда, в целях безопасности курьера. При оформлении заказа наши менеджеры всегда предоставляют данную информацию. В машине у курьера, Вы сможете проверить внешний вид и комплект поставки. Надеемся на Ваше понимание.
store-icon
38
Гість не рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Купив: Замовлення №20218761

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару

...розгорнути
Відповідь представника «Rozetka.ua»
Николай, примите наши извинения за доставленные неудобства. К сожалению, у нас произошел кратковременный технический сбой и на данный момент проблема устранена. Надеемся, что в дальнейшем Вы останетесь полностью довольны нашей работой.
store-icon
0
Гість не рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Хотів купити:

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі

Не сподобалося: наявність

ребус не рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Хотів купити:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Відповідь представника «UTC- комп'ютерний магазин»
Тоже будем кратки -спасибо.
store-icon
0
Гість не рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Купив:

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, видача товару на складі, відвантаження товару

Интересовался приобретением ноутбука HP в этом магазине. На сайте указано "На складе: да", а в действительности его нет. Предложили купить из чужого резерва с ценой на 200 (!) гривен дороже, оправдываясь при этом тем, что "это прошлая партия, она была дороже..." Вряд ли обращусь в этот магазин повторно.
Відповідь представника «Skif-S»
Добрый вечер Анатолий. Спасибо за Ваш субъективный отзыв о нашем магазине, на данный момент есть временный перепад цены по независящим от нас причинам, в следствии политики представительства НР по поводу повышения цены разберемся. с ув Константин
store-icon
14
Гість рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Купив: Замовлення №43645

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Не сподобалося: не вказані

Всё максимально быстро. Вежливые операторы, менеджеры. Хороший интернет магазин. Доставка в 3 дня через "Новую Почту" я считаю нормальной (зима, плохая погода,... бла... бла... бла....). Качество товара соответствовало заявленному. В общем все хорошо. Рекомендую!
Відповідь представника «ITbox.ua»
Спасибо за отзыв!
Гість рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Купив:

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину

...розгорнути
Відповідь представника «Українська мобілка»
Здравствуйте Юрий. Спасибо Вам за отзыв и покупку Попытаюсь внести некие корективы в те пункты которые Вам не понравились 1) цена за наличный и безналичный расчет разная( это есть так же на сайте, в правом верхнем углу), поэтому Вы и заметили несоответствие. 2) при заказе через корзину действительно нет Новой Почты, но менеджер пошел Вам на встречу ))) 3) Мы отправляем товар только после того как деньги поступят на наш банк-счет.
store-icon
0
blade_sd не рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

...розгорнути
Відповідь представника «Deshevshe.net.ua»
Доброго дня! Так дійсно була така ситуація, переговорив з менеджером, який вів Ваше замовлення, а також з кур"єром, який доставляв Вам товар. З оперативною пам"яттю проблема була вирішена, Вам вчасно була запропонована можлива альтернатива. Ви погодились на запропонований варіант. Нажаль виявилось, що в процесі експлуатації вона Вам не підійшла. Ми погодились прийняти від Вас товар, який був у використанні, через наш сервіс-центр. Щодо звукової карти, то дійсно у нас була затримка поставки від дилера з Києва через негоду, про що нажаль ми так само як і Ви були сповіщені за півгодини до Вашого приїзду в магазин. І Вам доставили товар на наступний день безкоштовно та позачергово. Ситуації дійсно бувають різні і незакономірні. Проте, ми завжди відкрито про це говоримо клієнтам. У Вас також була можливість висловити свою думку відносно нашого сервісу, а яким чином це вже робити чи конкретно відкрито нашому працівнику (кур"єру), чи шляхом такого роду постів - це вже Ваше, звісно, право. У будь-якому випадку дякуємо за висловлену думку.
store-icon
37
Гість не рекомендує цей магазин
9 лютого 2012

Купив:

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни

Відповідь представника «STYLUS»
Все? На больше Вы неспособны? Или Вы просто недовольны всем, что вокруг Вас? Уточните товар и цену на него. p.s. Не спамьте, ибо неаргументированные отзывы ничего не значат.

Пошук магазина в розділі