Задоволений сервісом.
Товар відповідає комплектації і відповідності представленого на офіційному сайті Noctua
Плануєте покупку?
Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.
Дякую!
Вигідних вам покупок!
Відгуків про товари
Відгуків про магазини
Задоволений сервісом.
Оберіть ваш варіант
Вже практично не купую нічого в "площадниках" розетки. І, мабуть, востаннє купив у самоЇ. Враження таке, що китайці переїхали до офіса розетки. Ну буває брак, бувають недоліки в роботі персонала (якщо ним нема кому керувати), буває форс мажор... Але продавати розхідники, в даному випадку силіконовий герметик, які або всю зиму пролежали на морозі (скинемось розетці на склад?), або просто хтось вирішив продати списаний товар (максимально можна зберігати 12 міс.!)) без єдиної відмітки з датами. Може потрібний завскладом? Я можу допомогти. Що ж робити простим холопам??? Бігати по судам та правам споживачів? Не ця країна... І користуватись цим можуть 7-мі кілометри, дешеві базарники та кідали. Але РОЗЕТКА? Хлопці, нема шо їсти, пити, - звоніть, пишіть, шось придумаємо, Тільки не поганьте ім'я колись кращого і надійнішого продавця країни! Слава, розганяй лабуряків та нероб, відновлюй ім'я!!!
По товару - без слів... Враження таке, що хтось пасеться на мусорниках епіцентру, збирає та продає вцілілі упаковки. Без документів, без сроків споживання, без гарантій... І все це продає на площадці Розетка та ще й від її імені :-(((
розгорнути
згорнути
Оберіть ваш варіант
Продають товари призначені для російського ринку без будь якого попередження про це.
Купується товар в Україні, але відсутня українська локалізація і пропонується налаштувати яндекс.
Як мінімум про таке потрібно попереджати. На сайті немає жодного попередження що це товар для росії
Оберіть ваш варіант
Замовив два однакових телефона батькам: чорний і фіолетовий. Замовлення підтвердили, скинули реквізити на оплату. Після оплати, передзвонили і повідомили, що, нажаль, чорні закінчились, можуть відправити два фіолетові. Такий варіант мене не влаштовував, тому попросив сказувати замовлення, повернути гроші. Гроші були повернуті в повному обсязі без проблем. Дякую за порядність! Продавця рекомендую!
Оберіть ваш варіант
Коли ви нам повернете наші гроші. 900 $ вже 6 місяців чекаємо ??? Це тип такого бізнесу - кидати на хотлайні на гроші????
Верніть нам гроші? На вас , на Горбатюк будемо заяви в міліцію писати.
І просимо адміністрацію хотлайну зв‘язатися з гами ( надамо усі докази ), і окремо вам ще напишемо. Ви в даному випадку дозволяєте і даєте можливість - цьому магазину кидати людей на гроші
Оберіть ваш варіант
При замовленні товару, консультант не зміг зорієнтувати,чи товар новий та упакований. Товар забрали зі складу на наст.день. Товар виявився новим, завезеним з Польщі, гарантія від польського магазину. Все працює.
Оберіть ваш варіант
Все сподобилось. Хороший сервіс, швидка доставка. Рекоменлую!
Оберіть ваш варіант
замоввляв світлодіодні лампи додому. Замовлення обробили швидко та і видали товар на касі швидко. Але вдома помітив, що 2 лампи не ті, що замовляв. (видали 2 мої та 2 інші).
Оберіть ваш варіант
Товару немає в наявності, немає і на замовлення, хоча вказано на сайті продавця... Замовив в п'ятницю, зателефонували лише в понеділок, хоча магазин првцював у вихідні. Не запитання чому не прибрали недоступний товар из сайту я не почув нічого... НЕ РЕКОМЕНДУЮ !
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі